Potrivit presei iberice, tehnicianul olandez a anunțat mai mulți jucători importanți că nu va mai conta pe ei în următorul sezon și, în același timp, le-a transmis oficialilor ce nume noi și-ar dori la echipă.
Multă lume îl consideră pe Koeman antrenorul potrivit pentru Barca, ținând cont de situația delicată din prezent. Unul dintre cei pe care fostul mare fundaș al catalanilor i-a pregătit de-a lungul timpului este Florin Gardoș, jucătorul cu 14 selecții la naționala României. Cei doi au colaborat la Southampton, în Premier League, în perioada 2014-2016.
Într-un interviu oferit pentru Ultima Fază, actualul fundaș al Academicii Clinceni a povestit cum a fost relația sa cu noul tehnician al Barcelonei.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Florin Gardoș: "Ronald Koeman suferă puțin la capitolul comunicare"

În ciuda stilului său tactic foarte bine pus la punct, Gardoș consideră că Ronald Koeman nu de descurca foarte bine la capitolul comunicare:
"A fost un moment de mândrie în primul rând (n.r. - când a fost transferat la Southampton). Pe langă faptul că ajunsesem în Premier League, am avut și oportunitatea de a lucra cu unul dintre cei mai mari fundași centrali din istorie.
E un antrenor care păstrează o oarecare distanță față de jucători, cred că suferă puțin la capitolul comunicare. N-aș putea să spun un caz concret când m-a ajutat, dar lucra o dată pe săptămână doar cu compartimentul defensiv.
M-a impresionat capacitatea lui de a citi jucătorii și felul în care a reușit să reconstruiască Southampton, aducând foarte mulți jucători noi. Mane sau Tadici sunt doar 2 exemple.", a spus Florin Gardoș, pentru Ultima Fază.

Florin Gardoș a bifat 11 meciuri în Premier League, la Southampton

Florin Gardoș este unul dintre fotbaliștii români care au jucat de-a lungul timpului în Premier League. De meserie fundaș central, Gardoș (30 ani) a fost transferat la Southampton în schimbul a 6,8 milioane de euro în anul 2014.
Florin Gardoș a debutat în Premier League în meciul Southampton - Newcastle 4-0. Primul meci ca titular în echipa antrenată de Ronald Koeman a fost în victoria de pe terenul lui Crystal Palace (1-3).
În vara lui 2015, Florin Gardoș a suferit o accidentare la genunchi, care l-a ținut departe de teren aproape un an de zile. În total, Gardoș a jucat 18 meciuri pentru Southampton, dintre care 11 în Premier League.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59