Contractul lui Wijnaldum expiră în mai puțin de un an, iar oficialii de pe Anfield încă nu i-au oferit prelungirea. Wijnaldum și Koeman au colaborat la naționala Olandei în ultimii doi ani, iar un eventual transfer al mijlocașului pe Camp Nou a fost adus în discuție de publicația AD.
Potrivit jurnaliștilor olandezi, Koeman ar fi discutat cu Wijnaldum recent, spunându-i să nu semneze prelungirea contractului cu Liverpool, în cazul în care "cormoranii" vor decide în cele din urmă să i-o ofere.

Wijnaldum, dorit de Koeman la Barcelona

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Koeman îl apreciază foarte mult pe mijlocașul lui Liverpool, transformat în om de bază la naționala Olandei sub comanda actualului tehnician al Barcei.
Adus la Liverpool de la Newcastle în 2016, Wijnaldum s-a dezvoltat enorm la formația de pe Anfield. Jurgen Klopp i-a oferit multe șanse, iar internaționalul olandez a profitat din plin de ele. În 186 de apariții, Wijnaldum a marcat 19 goluri și a oferit 16 pase decisive, devenind o piesă de bază în linia mediană a lui Liverpool. El a pus umărul la cucerirea a 4 trofee: titlul în Premier League, trofeul UEFA Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.
În prezent, Georginio Wijnaldum este cotat la 40 de milioane de euro, de site-ul de specialitate transfermarkt.com. În cazul în care Liverpool nu-i va oferi prelungirea contractului, mijlocașul olandez va putea să negocieze cu Barcelona începând din luna ianuarie.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59