Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Koeman transferă de la Liverpool! Olandezul i-a spus unui jucător să nu-și prelungească contractul

Cosmin Cioboata

Actualizat 20/08/2020 la 16:24 GMT+3

Ronald Koeman a fost numit pe banca Barcelonei după demiterea lui Quique Setien. Tehnicianul olandez pregătește o reconstrucție serioasă pe Camp Nou, iar în ultimele zile s-a tot discutat despre jucătorii pe care i-ar putea aduce la formația catalană. Ultimul nume apărut în presa internațională este cel al lui Georginio Wijnaldum, mijlocașul lui Liverpool.

Ronald Koeman, noul tehnician al Barcelonei

Credit imagine: SID

Contractul lui Wijnaldum expiră în mai puțin de un an, iar oficialii de pe Anfield încă nu i-au oferit prelungirea. Wijnaldum și Koeman au colaborat la naționala Olandei în ultimii doi ani, iar un eventual transfer al mijlocașului pe Camp Nou a fost adus în discuție de publicația AD.
Potrivit jurnaliștilor olandezi, Koeman ar fi discutat cu Wijnaldum recent, spunându-i să nu semneze prelungirea contractului cu Liverpool, în cazul în care "cormoranii" vor decide în cele din urmă să i-o ofere.

Wijnaldum, dorit de Koeman la Barcelona

Koeman îl apreciază foarte mult pe mijlocașul lui Liverpool, transformat în om de bază la naționala Olandei sub comanda actualului tehnician al Barcei.
Adus la Liverpool de la Newcastle în 2016, Wijnaldum s-a dezvoltat enorm la formația de pe Anfield. Jurgen Klopp i-a oferit multe șanse, iar internaționalul olandez a profitat din plin de ele. În 186 de apariții, Wijnaldum a marcat 19 goluri și a oferit 16 pase decisive, devenind o piesă de bază în linia mediană a lui Liverpool. El a pus umărul la cucerirea a 4 trofee: titlul în Premier League, trofeul UEFA Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.
În prezent, Georginio Wijnaldum este cotat la 40 de milioane de euro, de site-ul de specialitate transfermarkt.com. În cazul în care Liverpool nu-i va oferi prelungirea contractului, mijlocașul olandez va putea să negocieze cu Barcelona începând din luna ianuarie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo