Deși cele mai multe discuții din jurul său au fost pozitive, fostul selecționer al naționalei Olandei nu duce lipsă nici de contestatari. Ultimul care a acceptat să vorbească deschis despre relația cu Koeman a fost Gerard Deulofeu, jucător pe care tehnicianul l-a pregătit la Everton.
Cei doi au colaborat la formația din Premier League în perioada 2016-2017 și se pare că atacantul spaniol nu a rămas cu o impresie prea bună față de Koeman. Mai mult, actualul jucător de la Watford a mărturisit că tehnicianul olandez "nu i-a oferit absolut nimic pe vremea când evolua la Everton", adăugând la final că nu îl interesează situația curentă de la Barcelona.
"Pot să vă povestesc despre Koeman din propria experiență. Nu am prea multe de spus despre el deoarece nu mi-a oferit absolut nimic. Nu eram deloc mulțumit (n.r. - la Everton) și am cerut să plec la AC Milan. Vom vedea ce va face pe Camp Nou. Sincer să fiu, nici nu mă interesează situația actuală de la Barcelona. Pot să spun că nu-mi pasă.", a spus Gerard Deulofeu, pentru Cataluna Radio, citat de Marca.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Deulofeu a bifat 23 de apariții pentru Barcelona: "Nu au răbdare cu juniorii"

Deulofeu a fost crescut la celebra academie a Barcelonei - La Masia - însă a prins foarte puține minute la prima echipă a catalanilor. După mai multe împrumuturi, atacantul a fost vândut la Everton, în schimbul a 6 milioane de euro, în 2015.
După 2 ani, Deulofeu a fost cumpărat înapoi de Barca contra sumei de 12 milioane de euro, dublă față de cea plătită inițial de englezi. Revenit pe Camp Nou, Deulofeu n-a primit prea multe șanse și a fost împrumutat din nou în Premier League, de această dată la Watford. După 6 luni, trupa engleză l-a cumpărat definitiv, în schimbul a 13 milioane de euro.
Per total, Deulofeu a bifat 23 de apariții pentru Barcelona.
"La Barcelona, ei nu aveau răbdare cu juniorii de la academia La Masia. Dacă le oferi timp, ei vor învăța stilul primei echipe. Sunt mulți jucători crescuți acolo, cu care cei de la prima echipă n-au avut răbdare. Acum vor avea loc schimbări, dar au mulți ani de recuperat.", a mai adăugat Deulofeu.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59