FC Barcelona a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, Granada, într-un meci din etapa a 18-a a campionatului Spaniei. Pentru echipa lui Ronald Koeman au marcat Griezmann (’12, ’63) şi Messi (’35, ’42). În minutul 78, de la Granada a fost eliminat Vallejo. Grație victoriei din această seară, Barcelona se menține pe locul 3 în La Liga, la 4 puncte în spatele liderului Atletico și la 2 lungimi sub Real madrid, ambele cu un meci mai puțin disputat.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

"A fost un succes important, mai ales că știm situația noastră în campionat și nu ne mai permitem să pierdem puncte. A fost o săptămână mare, cu trei victorii în deplasare (n.r. - cu Huesca și Bilbao). Cred că ne-am descurcat foarte bine și am jucat un fotbal foarte bun. Am demonstrat că echipa crește, atât ca încredere, cât și ca posesie. Acesta este modul în care trebuie să evoluăm și să continuăm", a declarat Ronald Koeman la conferința de presă de după meci.
Liga
Xavi a reacționat după criticile aduse de Ronald Koeman! "Am crezut că am găsit cheia succesului"
30/04/2022 LA 15:13

Ronald Koeman, iritat de o întrebare legată de Riqui Puig

În același timp, Koeman a părut iritat de o întrebare despre Riqui Puig, unul dintre jucătorii promițători de pe Camp Nou. "Riqui a prins puține minute cu tine în acest sezon. Ce i-ai recomanda? Să plece ca să joace, ca Alena, sau să rămână?", l-a întrebat un jurnalist prezent la conferință.
"E ca și cum aș avea eu o problemă cu el și nu e cazul. Vorbiți doar despre el, deși mai sunt și alți jucătorii foarte tineri, precum Konrad, Junior sau Matheus. Nici ei nu prind multe minute, dar voi alegeți mereu câte un nume. Nu e bine nici pentru mine, nici pentru Riqui. Eu vreau să fie bine pentru toți jucătorii în parte. Dacă eu cred ceva despre jocul lui Riqui, vorbesc cu el. Și vorbesc cu toți fotbaliștii, nu doar cu el", a mai spus tehnicianul olandez.
Clasament La Liga:
  • 1. Atletico 38 puncte / 15 meciuri
  • 2. Real Madrid 36 / 17
  • 3. Barcelona 34 / 18
  • 4. Villarreal 32 / 18 etc.
Fotbal
Ronald Koeman, ironic la adresa Barcelonei lui Xavi: "Când am plecat eu alta era situația!"
28/04/2022 LA 18:52
Fotbal
Ronald Koeman și-a aflat următoarea destinație! Ce echipă va antrena după despărțirea de Barcelona
05/04/2022 LA 09:53