După plecarea lui Suarez de la Barcelona, Lionel Messi a lansat un atac la adresa conducerri clubului, lăsând de înțeles că apele nu sunt deloc liniștite la clubul catalan. Ulterior, Messi a făcut o declarație oficială în care a spus că a îngropat securea războiului și că tot ceea ce contează de acum înainte sunt rezultatele echipei.
Învitat să comenteze aceste declarații ale lui Lionel Messi, antrenorul Ronald Koeman a spus: "Nu știu dacă după declarațiile lui Messi voi avea o viață liniștită, nu cred. Dar este întotdeauna pozitiv atunci când căpitanul cere unitate. Sper că suntem mai liniștiți decât am fost în ultima vreme. Cred că trebuie să fim o echipă competitivă pentru el, unde el poate să strălucească și să ofere performanța maximă. Trebuie să ne antrenăm bine și să câștigâm jocuri. Pentru ca el să fie fericit nu există alt remediu decât să câștige jocuri."
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2850083.jpg
Liga
Când se joacă primul El Clasico al sezonului! Real Madrid, avantajată de programare
ACUM 2 ORE
Tot în conferința de presă de astăzi, Ronald Koeman a vorbit și despre situația lui Dembele, despre care s-a scris că ar putea să plece de la Barcelona: "În primul rând, deciziile sunt luate de club și de jucător. Mă voi baza pe el. El nu a jucat ca titular pentru că sunt mulți jucători foarte buni, iar Ansu Fati s-a dovedit a fi foarte bun. Trebuie să-și aștepte ocazia. A fost mai bun din punct de vedere fizic în sesiunile de antrenament. A făcut multe progrese în ultima vreme."
De asemenea, Koeman a recunoscut că bugetul Barcelonei nu permite efectuarea de transferuri de răsunet, dar nu exclude posibilitatea să mai vină jucători până la finalul perioadei de mercato: "Mai întâi trebuie să analizați echipa. Știm că din punct de vedere economic clubul are probleme, ca toate celelalte. Dar există una sau două poziții în care căutăm să ne îmbunătățim. Poziția de "număr 9" este una dintre ele. Lucrăm și există opțiuni, dar totul este nesigur. Dacă nu vom reuși, nu e nici o problemă, vom folosi jucătorii pe cei pe care îi avem, pentru că sunt mulțumit de ei."
Barcelona a câștigat de o manieră impresionantă primul meci din acest sezon, 4-0 cu Villarreal, iar mâine va juca în deplasare cu Celta Vigo, urmând ca apoi să întâlnească Sevilla pe teren propriu înainte de pauza de 2 săptămâni dedicată meciurilor echipelor naționale.
Liga
Urmașul lui Messi, într-un regres total față de anii trecuți! Barcelona e disperată
ACUM 10 ORE
Liga
Barcelona primește despăgubiri de la FIFA în urma accidentării lui Araujo! Cât vor lua catalanii
IERI LA 15:49