După plecarea lui Suarez de la Barcelona, Lionel Messi a lansat un atac la adresa conducerri clubului, lăsând de înțeles că apele nu sunt deloc liniștite la clubul catalan. Ulterior, Messi a făcut o declarație oficială în care a spus că a îngropat securea războiului și că tot ceea ce contează de acum înainte sunt rezultatele echipei.
Învitat să comenteze aceste declarații ale lui Lionel Messi, antrenorul Ronald Koeman a spus: "Nu știu dacă după declarațiile lui Messi voi avea o viață liniștită, nu cred. Dar este întotdeauna pozitiv atunci când căpitanul cere unitate. Sper că suntem mai liniștiți decât am fost în ultima vreme. Cred că trebuie să fim o echipă competitivă pentru el, unde el poate să strălucească și să ofere performanța maximă. Trebuie să ne antrenăm bine și să câștigâm jocuri. Pentru ca el să fie fericit nu există alt remediu decât să câștige jocuri."
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2850083.jpg
Liga
Koeman răsuflă ușurat după Barcelona – Valencia! Fati, Depay și Coutinho au reușit "remontada"
ACUM 5 ORE
Tot în conferința de presă de astăzi, Ronald Koeman a vorbit și despre situația lui Dembele, despre care s-a scris că ar putea să plece de la Barcelona: "În primul rând, deciziile sunt luate de club și de jucător. Mă voi baza pe el. El nu a jucat ca titular pentru că sunt mulți jucători foarte buni, iar Ansu Fati s-a dovedit a fi foarte bun. Trebuie să-și aștepte ocazia. A fost mai bun din punct de vedere fizic în sesiunile de antrenament. A făcut multe progrese în ultima vreme."
De asemenea, Koeman a recunoscut că bugetul Barcelonei nu permite efectuarea de transferuri de răsunet, dar nu exclude posibilitatea să mai vină jucători până la finalul perioadei de mercato: "Mai întâi trebuie să analizați echipa. Știm că din punct de vedere economic clubul are probleme, ca toate celelalte. Dar există una sau două poziții în care căutăm să ne îmbunătățim. Poziția de "număr 9" este una dintre ele. Lucrăm și există opțiuni, dar totul este nesigur. Dacă nu vom reuși, nu e nici o problemă, vom folosi jucătorii pe cei pe care îi avem, pentru că sunt mulțumit de ei."
Barcelona a câștigat de o manieră impresionantă primul meci din acest sezon, 4-0 cu Villarreal, iar mâine va juca în deplasare cu Celta Vigo, urmând ca apoi să întâlnească Sevilla pe teren propriu înainte de pauza de 2 săptămâni dedicată meciurilor echipelor naționale.
Fotbal
De ce nu ar trebui să primească Messi Balonul de Aur în acest an! Ce s-a întâmplat în 2000 și 2006
ACUM 12 ORE
Ligue 1
PSG și Barcelona pregătesc un schimb fabulos de jucători! Cine vine lângă Messi pe Parc des Princes
ACUM 12 ORE