Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronald Koeman: "Nu cred că după cuvintele lui Messi voi avea o viață liniștită la Barcelona"

Nicu Savin

Publicat 30/09/2020 la 16:25 GMT+3

Ronald Koeman a susținut conferința de presă premergătoare meciului pe care Barcelona îl va juca mâine cu Celta Vigo și a făcut câteva declarații extrem de interesante. Antrenorul olandez a vorbit și despre declarațiile făcute de Messi cu privire la conducerea clubului, spunând că este conștient că va avea o misiune dificilă la Barcelona, dar are încredere că echipa va avea rezultate.

Lionel Messi și Ronald Koeman (FC Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

După plecarea lui Suarez de la Barcelona, Lionel Messi a lansat un atac la adresa conducerri clubului, lăsând de înțeles că apele nu sunt deloc liniștite la clubul catalan. Ulterior, Messi a făcut o declarație oficială în care a spus că a îngropat securea războiului și că tot ceea ce contează de acum înainte sunt rezultatele echipei.
Învitat să comenteze aceste declarații ale lui Lionel Messi, antrenorul Ronald Koeman a spus: "Nu știu dacă după declarațiile lui Messi voi avea o viață liniștită, nu cred. Dar este întotdeauna pozitiv atunci când căpitanul cere unitate. Sper că suntem mai liniștiți decât am fost în ultima vreme. Cred că trebuie să fim o echipă competitivă pentru el, unde el poate să strălucească și să ofere performanța maximă. Trebuie să ne antrenăm bine și să câștigâm jocuri. Pentru ca el să fie fericit nu există alt remediu decât să câștige jocuri."
Samuel Umtiti rentre sur la pelouse avec un maillot floqué Dembélé
Tot în conferința de presă de astăzi, Ronald Koeman a vorbit și despre situația lui Dembele, despre care s-a scris că ar putea să plece de la Barcelona: "În primul rând, deciziile sunt luate de club și de jucător. Mă voi baza pe el. El nu a jucat ca titular pentru că sunt mulți jucători foarte buni, iar Ansu Fati s-a dovedit a fi foarte bun. Trebuie să-și aștepte ocazia. A fost mai bun din punct de vedere fizic în sesiunile de antrenament. A făcut multe progrese în ultima vreme."
De asemenea, Koeman a recunoscut că bugetul Barcelonei nu permite efectuarea de transferuri de răsunet, dar nu exclude posibilitatea să mai vină jucători până la finalul perioadei de mercato: "Mai întâi trebuie să analizați echipa. Știm că din punct de vedere economic clubul are probleme, ca toate celelalte. Dar există una sau două poziții în care căutăm să ne îmbunătățim. Poziția de "număr 9" este una dintre ele. Lucrăm și există opțiuni, dar totul este nesigur. Dacă nu vom reuși, nu e nici o problemă, vom folosi jucătorii pe cei pe care îi avem, pentru că sunt mulțumit de ei."
Barcelona a câștigat de o manieră impresionantă primul meci din acest sezon, 4-0 cu Villarreal, iar mâine va juca în deplasare cu Celta Vigo, urmând ca apoi să întâlnească Sevilla pe teren propriu înainte de pauza de 2 săptămâni dedicată meciurilor echipelor naționale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo