”Nu sunt încrezător în privința acestui lucru”, a recunoscut Koeman pentru The Athletic când a fost întrebat dacă va rămâne Messi la Barcelona.
”Eu sper, da, pentru că este un mare jucător care încă poate câștiga meciuri pentru noi. Este o plăcere să fiu antrenorul lui, are niște calități incredibile. El a venit de când era copil aici și nu mi-l pot imagina purtând tricoul unei alte echipe”, a adăugat Koeman.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Contractul controversat al lui Messi

Lionel Messi se află în negocieri pentru un nou contract cu Barcelona, dar presa catalană a publicat ieri valoarea actualei înțelegeri, care expiră în vară. Argentinianul a semnat în 2017 un contract pe 4 ani cu Barcelona, iar suma agreată cu președintele de atunci, Josep Maria Bartomeu, este de 555.237.619 euro.
Dezvăluirile cotidianului spaniol El Mundo vin în contextul în care Barcelona se află într-o criză financiară fără precedent. Catalanii au datorii de peste 700 de milioane de euro.
El Mundo a făcut publică o nouă informație legată de sumele câștigate de argentinian pe Camp Nou.
Potrivit publicației iberice, Messi va încasa încă 66 de milioane de euro până în vară din partea clubului catalan, ca urmare a unei înțelegeri cu Josep Maria Bartomeu, fostul președinte al catalanilor. Motivul? Loialitatea lui Messi față de Barcelona, echipă pentru a evoluat întreaga carieră.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59