”Nu sunt încrezător în privința acestui lucru”, a recunoscut Koeman pentru The Athletic când a fost întrebat dacă va rămâne Messi la Barcelona.

”Eu sper, da, pentru că este un mare jucător care încă poate câștiga meciuri pentru noi. Este o plăcere să fiu antrenorul lui, are niște calități incredibile. El a venit de când era copil aici și nu mi-l pot imagina purtând tricoul unei alte echipe”, a adăugat Koeman.

Liga
Real Madrid - Real Sociedad 1-1. Vinicius Jr. a smuls un punct pentru trupa lui Zidane
ACUM 13 ORE

Contractul controversat al lui Messi

Lionel Messi se află în negocieri pentru un nou contract cu Barcelona, dar presa catalană a publicat ieri valoarea actualei înțelegeri, care expiră în vară. Argentinianul a semnat în 2017 un contract pe 4 ani cu Barcelona, iar suma agreată cu președintele de atunci, Josep Maria Bartomeu, este de 555.237.619 euro.

Dezvăluirile cotidianului spaniol El Mundo vin în contextul în care Barcelona se află într-o criză financiară fără precedent. Catalanii au datorii de peste 700 de milioane de euro.

El Mundo a făcut publică o nouă informație legată de sumele câștigate de argentinian pe Camp Nou.

Potrivit publicației iberice, Messi va încasa încă 66 de milioane de euro până în vară din partea clubului catalan, ca urmare a unei înțelegeri cu Josep Maria Bartomeu, fostul președinte al catalanilor. Motivul? Loialitatea lui Messi față de Barcelona, echipă pentru a evoluat întreaga carieră.

Liga
Reacția oficială a Barcelonei după arestarea lui Josep Maria Bartomeu! Comunicatul catalanilor
ACUM 21 ORE
Liga
Simeone a intrat definitiv în istoria lui Atletico Madrid! Bornă impresionantă atinsă de argentinian
ACUM 21 ORE