Barcelona a început greoi acest sezon competițional, dar și-a revenit pe parcurs, iar acum ocupă locul 3 în clasamentul din La Liga, cu 31 de puncte după 17 etape parcurse. Totuși, Ronald Koeman este încă nemulțumit de cum merge echipa și vrea să-și îmbunătățească lotul. Tehnicianul nu renunță la discursul prin care le cere șefilor de pe Camp Nou transferuri imediate.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Antrenorul olandez al Barcelonei vrea cu orice preț ca Memphis Depay să ajungă pe Camp Nou cât mai rapid, însă acest lucru este foarte puțin probabil în fereastra de transferuri din această iarnă. Koeman a demonstrat că e prudent și răbdător, mai ales din cauza crizei generate de pandemia de coronavirus, însă nu e dispus să renunțe la transferul lui Depay de la Olympique Lyonnais.
Liga
#BREAKINGNEWS | Ronald Koeman, dat afară de la Barcelona după eșecul cu Rayo Vallecano!
ACUM 16 ORE

Ronald Koeman pune presiune pe șefii de pe Camp Nou în fereastra de mercato

Koeman a fost întrebat la conferința de presă despre nevoia de transferuri la Barcelona. Tehnicianul a avut un discurs clar: "E important să aducem jucători pentru a rezolva viitorul apropiat. Vrem să îmbunătățim lotul și cred în continuare că unele poziții au nevoie de mai multă competiție și eficacitate. Asta cred, dar în același timp înțeleg și situația financiară a clubului. Dacă nu e posibil, nu e posibil și asta e, trebuie cumva să acceptăm. În această situație așteptăm până anul viitor", a transmis Koeman.
Tot azi, unul dintre principalii candidați la președinția Barcelonei, Victor Font, a declarat că situația economică a Barcelonei este critică și e nevoie de măsuri imediate pentru a salva clubul: "Barcelona este într-o situație critică, clubul e la terapie intensivă din punct de vedere economic. Este o realitate și de aceea e nevoie ca viitorul președinte să rezolve problemele cât mai repede cu putință! Este fundamental".
Liga
Barcelona, învinsă de nou-promovata Rayo Vallecano după un penalty ratat de Memphis Depay
ACUM 20 ORE
Liga
Ansu Fati s-a accidentat din nou! Care este starea fotbalistului după durerile resimțite în weekend
ACUM 21 ORE