Barcelona a început greoi acest sezon competițional, dar și-a revenit pe parcurs, iar acum ocupă locul 3 în clasamentul din La Liga, cu 31 de puncte după 17 etape parcurse. Totuși, Ronald Koeman este încă nemulțumit de cum merge echipa și vrea să-și îmbunătățească lotul. Tehnicianul nu renunță la discursul prin care le cere șefilor de pe Camp Nou transferuri imediate.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Liga
Wijnaldum și Depay, țintele lui Ronald Koeman! Cum vrea olandezul să-i aducă pe gratis la Barcelona
14/01/2021 LA 09:34

Antrenorul olandez al Barcelonei vrea cu orice preț ca Memphis Depay să ajungă pe Camp Nou cât mai rapid, însă acest lucru este foarte puțin probabil în fereastra de transferuri din această iarnă. Koeman a demonstrat că e prudent și răbdător, mai ales din cauza crizei generate de pandemia de coronavirus, însă nu e dispus să renunțe la transferul lui Depay de la Olympique Lyonnais.

Ronald Koeman pune presiune pe șefii de pe Camp Nou în fereastra de mercato

Koeman a fost întrebat la conferința de presă despre nevoia de transferuri la Barcelona. Tehnicianul a avut un discurs clar: "E important să aducem jucători pentru a rezolva viitorul apropiat. Vrem să îmbunătățim lotul și cred în continuare că unele poziții au nevoie de mai multă competiție și eficacitate. Asta cred, dar în același timp înțeleg și situația financiară a clubului. Dacă nu e posibil, nu e posibil și asta e, trebuie cumva să acceptăm. În această situație așteptăm până anul viitor", a transmis Koeman.

Tot azi, unul dintre principalii candidați la președinția Barcelonei, Victor Font, a declarat că situația economică a Barcelonei este critică și e nevoie de măsuri imediate pentru a salva clubul: "Barcelona este într-o situație critică, clubul e la terapie intensivă din punct de vedere economic. Este o realitate și de aceea e nevoie ca viitorul președinte să rezolve problemele cât mai repede cu putință! Este fundamental".

Liga
Ronald Koeman, enervat de o întrebare a jurnaliștilor după ce Barcelona a învins clar Granada, 4-0
10/01/2021 LA 08:42
Liga
Ronald Koeman a întocmit lista neagră! Cei 4 fotbaliști care vor pleca de pe Camp Nou în ianuarie
29/12/2020 LA 13:56