Olandezul nu a numit jucătorii în cauză, dar a declarat: ”Există jucători care sunt într-o situație complicată la club și, în plus, noi vrem să ne întărim lotul”.
Koeman nu a făcut referire concretă la cineva, însă întrebarea fusese despre Carles Alena, Riqui Puig și Samuel Umtiti. Totuși, totul va depinde de cine va fi noul președinte al clubului, alegerile urmând să aibă loc pe 24 ianuarie.
”Când vom ști cine va fi noul președinte, nu va mai fi mult timp rămas în perioada de transferuri. Va trebui să discutăm rapid și să fim pregătiți să rezolvăm problemele sportive. Eu nu pot schimba data alegerilor”, a afirmat Koeman.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

CUM ARATĂ SONDAJUL PENTRU ȘEFIA BARCELONEI, CU 3 SĂPTĂMÂNI ÎNAINTE DE ALEGERI

Cu trei săptămâni și o zi înainte de alegerile pentru șefia clubului blaugrana, Joan Laporta ar aduna 52,3% din sufragii, cu aproape 40 de procente mai mult decât Victor Font, cel care părea că are o misiune ușoară în a deveni noul președinte al grupării de pe Camp Nou. Acesta ar strânge, dacă alegerile ar avea loc azi, doar 13,2% dintre voturi. Trebuie spus că 17,2% dintre respondenți sunt indeciși cu privire la vot, lucru care ar putea fi decisiv.
Mundo Deportivo a comandat un macro-sondaj de la compania specializată Time Consultants, care a luat legătura cu 220 de membri cu drept de vot.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59