Ronald Koeman simte din ce în ce mai multă presiune la Barcelona, echipă care se afla în cursa pentru titlu în La Liga, dar care a făcut două remize în ultimele două meciuri din campionatul Spaniei, fiind lăsată în urmă de Atletico Madrid și Real Madrid. Koeman a vorbit înaintea meciului cu Celta Vigo din această seară despre cum este tratat de presă.
Olandezul nu crede că primește tratamentul pe care-l merită la cârma clubului de pe Camp Nou și nu a ratat momentul să le dea o replică jurnaliștilor care-l laudă la victorii, dar care-l critică aspru la egaluri și înfrângeri. Koeman a ales să vorbească prea puțin despre meciul cu Celta Vigo, dar mai ales despre viitorul său la Barca, despre întâlnirile cu Laporta și despre cum este tratat în presă.

Ronald Koeman, pus sub presiune la Barcelona

Liga
Firpo, săgeți spre Ronald Koeman după plecarea de la Barcelona: "Îmi zicea că eu contaminam grupul"
10/12/2021 LA 13:27
"Să fiu sincer, în ultimele două săptămâni m-am simțit tratat pe nedrept, m-am simțit chinuit, ar trebui să analizăm ce a reușit această echipă cu jucători tineri, cu multe accidentări. Am câștigat Cupa Spaniei și am avut o evoluție bună din punct de vedere al punctelor câștigate în campionat, încă ne batem la titlu. Dacă ascult ce se spune în presă în ultimele zile, cum că am făcut o treabă proastă aici, atunci nu sunt de acord", a spus Koeman, potrivit Mudo Deportivo.
Apoi, olandezul a continuat, spuânând că jurnaliștii ar trebui să judece prestația pe durata întregului sezon, și nu prin prisma a trei partide: "Trebuie să judecăm ce am făcut pe durata întregului sezon. Sunt de acord, e loc de mai bine, dar există date potrivit cărora am înregistrat cifre impresionante în acest sezon. Sunt multe aspecte pozitive pe care le putem analiza. În urmă cu două săptămâni scriați că totul e prefect, iar acum că totul e oribil. Pur și simplu nu e corect", a mai spus Koeman.
Programul etapei a 37-a în La Liga
  • Atletico Madrid – Osasuna, 19.30
  • Ath. Bilbao - Real Madrid, 19.30
  • Barcelona – Celta Vigo, 19.30
Clasamentul din La Liga înaintea etapei a 37-a
  • Atletico Madrid 80 de puncte, 36 de meciuri
  • Real Madrid, 78 de puncte, 36 de meciuri
  • Barcelona 76 de puncte, 36 de meciuri
  • Sevilla 74 de puncte, 36 de meciuri
Liga
Un star de la Barcelona vrea să plece de teamă că va ajunge rezervă! Ce jucător ar putea pierde Xavi
06/12/2021 LA 07:38
Liga
Reacția celor de la Al-Sadd după ce Xavi a fost dat ca și plecat la Barcelona: "Mai are 2 ani"
30/10/2021 LA 05:31