Brazilianul a transmis un mesaj fanilor pe o rețea socială, în care a spus că este extrem de fericit că s-a întors la clubul alături de care a câștigat cinci trofee, printre care și UEFA Champions League, în 2006.
Fostul fotbalist ajuns la 39 de ani a postat o fotografie alături de fratele și agentul său, Roberto, și a lăsat de înțeles că se poate întoarce pe Camp Nou, pe un post din conducerea campioanei Spaniei:
Sunt acasă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu... pentru atâta afecțiune și respect. Mereu o energie incredibilă. Va avea loc o întâlnire cu președintele destul de curând și apoi vom anunța care sunt noutățile, a fost mesajul lui Ronaldinho pe contul oficial de Instagram.
Fotbal
Eto'o e noul președinte ale Federației de Fotbal din Camerun! Primul fotbalist care l-a felicitat
12/12/2021 LA 08:55
Momentan nu se știe care va fi rolul lui Ronaldinho la Barcelona, în cazul în care întâlnirea cu Josep-Maria Bartomeu va avea succes. Brazilianul este deja Ambasador al Barcelonei, încă din 2017 și reprezintă clubul catalan la nivel mondial, în cadrul diverselor evenimente.
De-a lungul carierei, Ronaldinho a jucat pentru Gremio, PSG, Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Queretaro și Fluminese.

Cifrele lui Ronaldinho:

  • Meciuri: 626
  • Goluri: 229
  • Assist-uri: 161
  • Trofee: 19
Fotbal
Ronaldinho, triplă de efect, într-un meci de caritate. Ultimul gol, o capodoperă: "Golazo, Golazo!"
01/12/2021 LA 10:40
Liga
Xavi debutează azi la Barcelona, ca antrenor, şi are un mare pariu: un puşti de 17 ani, titular
20/11/2021 LA 15:28