"Dințosul" nu doar că va putea să o ajute pe Barcelona dintr-o poziție de conducere, dar va putea să dea și o ultimă reprezentație în tricoul formației blaugrana. Radio Catalunya anunță că Barcelona pregătește un tribut pentru omul care a readus magia pe cel mai mare stadion al Europei: cel mai probabil în martie se va organiza un meci de retragere pentru Ronaldinho.
Deocamdată nu se știu foarte multe detalii despre această confruntare, însă e de așteptat ca biletele să se epuizeze în timp record, Ronaldinho fiind în continuare, la peste un deceniu de la despărțirea de catalani, unul dintre cei mai iubiți jucători din istoria Barcelonei.

Ronaldinho, mai mult decât un jucător pentru Barcelona

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Ca să înțelegem ce impact a avut Ronaldinho la Barcelona trebuie să vedem dincolo de cifrele propriu-zise. Cele două titluri și Liga Campionilor nu cântăresc cât plăcerea jocului și emoția creată în rândul fanilor care l-au privit pe brazilian jucând în momentul de apogeu al carierei.
Nu mă consider cel mai mare jucător din istoria Barcelonei, pentru că știu că acesta e Ronaldinho. El nu doar că mi-a pasat fantastic, dar mi-a pasat și torța, să o duc mai departe | Lionel Messi
De-a lungul carierei, Ronaldinho a mai jucat pentru Gremio, PSG, Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Queretaro și Fluminese. El s-a retras definitiv din fotbal în urmă cu 4 ani.
Cifrele lui Ronaldinho:
  • Meciuri: 626
  • Goluri: 229
  • Assist-uri: 161
  • Trofee: 19
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59