Format la La Masia, Javi Moreno nu a avut niciodată ocazia să evolueze pentru echipa mare a catalanilor, dar probabil că a rămas cu trupa blaugrana în suflet. Invitat de Marca într-un podcast, fostul atacant a vorbit despre rezultatul de la Balonul de Aur.
Moreno nu înțelege cum unii specialiști se așteptau ca CR7 să se impună, după un an atât de modest. Mai mult, atacantul consideră că o comparație între starul lui Juve și Messi nu poate fi făcută, diferența de valoare dintre ei fiind prea mare.
"Nici măcar în visul său cel mai frumos Ronaldo nu poate să facă ce face Messi", a spus Moreno pentru Marca.
Ligue 1
"El ar trebui să fie liderul! E de neînlocuit!" Verdictul lui Anelka despre rivalitatea de la PSG
ACUM 2 ORE

Benzema, mai bun decât Ronaldo

Nu e prima oară când Javier Moreno are un discurs critic la adresa lui Ronaldo. În urmă cu doi ani, când portughezul era în formă maximă la Real, Moreno a surprins, considerându-l pe Benzema cel mai bun jucător de la Real.
"Pentru mine, Benzema este cel mai bun jucător de la Real Madrid. Când nu joacă, se vede imediat. Karim profită excelent de spații, joacă perfect din prima atingere și creează foarte multe culoare pentru Cristiano. Este pentru Real ce este Messi pentru Barcelona. Este adevărat că nu are instinctul nu Luis Suarez, dar e un fotbalist mare de tot. Cine îl critică nu are habar despre fotbal", spunea Moreno în toamna lui 2017.
Liga
Barcelona a pus ochii pe un atacant cu experiență în 3 dintre cele mai tari campionate din Europa
ACUM 3 ORE
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 19 ORE