Format la La Masia, Javi Moreno nu a avut niciodată ocazia să evolueze pentru echipa mare a catalanilor, dar probabil că a rămas cu trupa blaugrana în suflet. Invitat de Marca într-un podcast, fostul atacant a vorbit despre rezultatul de la Balonul de Aur.
Moreno nu înțelege cum unii specialiști se așteptau ca CR7 să se impună, după un an atât de modest. Mai mult, atacantul consideră că o comparație între starul lui Juve și Messi nu poate fi făcută, diferența de valoare dintre ei fiind prea mare.
"Nici măcar în visul său cel mai frumos Ronaldo nu poate să facă ce face Messi", a spus Moreno pentru Marca.
Premier League
Ronaldo a rupt tăcerea! Prima reacție a starului portughez după toate zvonurile din această vară
ACUM O ZI

Benzema, mai bun decât Ronaldo

Nu e prima oară când Javier Moreno are un discurs critic la adresa lui Ronaldo. În urmă cu doi ani, când portughezul era în formă maximă la Real, Moreno a surprins, considerându-l pe Benzema cel mai bun jucător de la Real.
"Pentru mine, Benzema este cel mai bun jucător de la Real Madrid. Când nu joacă, se vede imediat. Karim profită excelent de spații, joacă perfect din prima atingere și creează foarte multe culoare pentru Cristiano. Este pentru Real ce este Messi pentru Barcelona. Este adevărat că nu are instinctul nu Luis Suarez, dar e un fotbalist mare de tot. Cine îl critică nu are habar despre fotbal", spunea Moreno în toamna lui 2017.
Premier League
Ronaldo ar putea rămâne liber de contract! Decizia luată de United după eșecul cu Brentford
14/08/2022 LA 16:13
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
13/08/2022 LA 13:41