”De ieri am vorbit despre un disconfort pe care el l-a simțit de la meciul cu Dinamo Kiev și am decis că cel mai bine ar fi ca el să rămână pe bancă, în caz că vom avea nevoie de el. Dacă nu ar fi avut acest disconfort, ar fi fost titular. Cu toții știm cine este și nu am nicio îndoială în ceea ce-l privește, îl văd cum muncește în fiecare zi. Nu a fost titular dar a fost esențial în a doua parte”, a declarat Koeman.

BARCELONA - BETIS 5-2 | EFECTUL MESSI

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
La pauză a intrat şi Messi, iar impactul lui a fost cel aşteptat: a fost la originea golului lui Griezmann, pentru ca în minutul 61 să înscrie din penalty.
Messi a înscris al şaselea gol al sezonului. Până acum, decarul catalanilor nu a marcat din acţiune în această stagiune.
În cele din urmă, în final Messi a punctat şi din acţiune, pentru 4-2, după ce Loren redusese din diferenţă în minutul 73. De menţionat că în ultima jumătate de oră formaţia din Sevilla a evoluat în doar 10 jucători, după eliminarea lui Mandi.
După 9 etape, Barcelona (care are două restanţe) a urcat pe locul 8, cu 11 puncte. Betis a coborât pe 7, cu un punct mai mult pentru catalani. Pentru gruparea blaugrana urmează, după pauza internaţională, un duel cu Atletico Madrid, prilej pentru întâlnlinrea cu fostul ei mare jucător, Luis Suarez.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59