Ronald Koeman l-a înlocuit pe Quique Setien în această vară și nu este niciun secret că sesiunile de antrenamente ale Baracelonei nu au fost deloc la nivelul care trebuie de ceva timp.

Mai mulți jucători s-au plâns de intensitatea pregătirilor de la noile lor cluburi după ce au părăsit Barcelona, dovadă că pregătirile catalanilor nu se ridicau la nivelul așteptat. Eșecurile răsunătoare cu Bayern Munchen și Liverpool demonstrează acest lucru.

Liga
Ansu Fati, meci mare pentru Barcelona, cu Villarreal. Record istoric în top 5 campionate din Europa
ACUM 7 ORE

Cum a schimbat Ronald Koeman antrenamentele pe Camp Nou

Una dintre prioritățile lui Ronald Koeman a fost să facă jucătorii să se antreneze la o intensitate mult mai ridicată. Olandezul a extins durata sesiunilor de antrenamente de la o oră la 90 de minute și a crescut intensitatea, informează MARCA.

Această schimbare este resimțită de jucătorii Barcelonei, mai ales de cei mai în vârstă. Olandezul este deja poreclit în vestiar ”Sergentul Koeman”. Jucătorii nu știu ce le va aduce noul sezon, dar cu siguranță va veni cu mai mult efort.

Sosirea lui Koeman a adus și o schimbare a standardelor privind disciplina. Acum toți jucătorii trebuie să ajungă la Sant Joan Despi cu o oră înainte să înceapă antrenamentul pentru a fi pregătiți. Dacă antrenamentele vor începe la 9:30, Koeman se așteaptă ca fotbaliștii să fie pe teren la 9:30, fără un minut întârziere.

În anii anteriori, ora de începere a antrenamentelor era deseori amânată și nu vorbim de doar câteva minute. Uneori motivele erau de-a dreptul puerile - antrenorul aștepta ca fotbaliștii să joace baschet.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Liga
FCSB, învinsă la Iași de Andrei Cristea, care a făcut un meci perfect. Pas greșit și pentru CFR
ACUM 7 ORE
Liga
Luis Suarez, dublă și assist în primele 20 de minute jucate pentru Atletico. Reacția lui Diego Costa
ACUM 8 ORE