Barcelona, Inter, Real Madrid, Milan și naționala Braziliei. Sunt reperele carierei lui Ronaldo, unul dintre cei mai mari atacanți de careu din istoria fotbalului. Sud-americanul a evoluat alături de mari legende ale fotbalului, însă cel care l-a impresionat cel mai mult a fost Zidane. Cu o naturalețe incredibilă în joc, fostul mare mijlocaș din Hexagon avea o viziune incredibilă și execuții speciale. Suficient pentru ca Ronaldo să îl pună pe primul loc în topul fotbaliștilor alături de care a jucat.
"În epoca galactică, am jucat cu Zidane, un om pe care îl admir. El este cel mai bun jucător care a evoluat cu mine și pe care l-am văzut antrenându-se. El este tipul care mi-a "clătit" cel mai mult ochii, era poezie în tot ceea ce făcea. Privilegiul de a fi alături de el a fost fantastic", a spus Ronaldo pentru Marca.
Legătura specială avută cu Zidane este anterioară transferului la Real. Încă de la finalul anilor '90 între cei doi s-a format o relație puternică, după ce Zizou, care mersese la clinica unde fusese spitalizat Ronaldo pentru o accidentare minoră, a ținut neapărat să îl vadă pe brazilian pentru a-i ridica moralul.
Liga
Ancelotti pune presiune pe Benzema! Ce planuri are antrenorul după revenirea la Real Madrid
03/06/2021 LA 10:16
"Zidane a venit să mă vadă la spital, în Franța. El era la Juve și, fără să mă anunțe măcar, a aflat de problemele mele și mi-a făcut o vizită. A fost ceva neașteptat, iar acolo s-a născut prietenia noastră", și-a amintit Ronaldo.

Zidane, impresionant și pentru Cicinho

Imens ca jucător, Zidane a devenit rapid unul dintre cei mai bine cotați antrenori din lume, după ce a condus-o pe Real Madrid spre o performanță fără egal în istoria modernă a fotbalului: 3 Ligi ale Campionilor la rând.
Încă de pe vremea în care îmbrăca tricoul blanco, Zizou era un adevărat lider, asumându-și rolul de antrenor din teren și ajutându-i pe fotbaliști să înțeleagă la "milimetru" ce le cerea stafful tehnic.
În aceeași zi în care Ronaldo a vorbit la superlativ despre francez, un alt brazilian care a evoluat pentru Real, Cicinho, și-a exprimat prețuirea pentru fostul mijlocaș din Hexagon.
Zizou a fost dirijor. El ne-a ajutat întotdeauna să ne poziționăm pe teren. Înainte de meciuri, îndruma pe toată lumea, ne explica unde să stăm și ce să facem. Era deja antrenor pe teren. Florentino spunea mereu că Zidane a jucat într-un costum, atât de elegant a fost pe teren. Nici măcar nu a transpirat! A fost frumos să-l văd jucând | Cicinho
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Sergio Ramos, mesaj special după plecarea lui Zidane! Reacțiile altor fotbaliști de la Real Madrid
27/05/2021 LA 11:30
Liga
Zidane pleacă de la Real Madrid la sfârșitul sezonului! Marca știe pe cine va aduce Florentino Perez
15/05/2021 LA 06:52