Anul trecut, sub comanda lui Lopetegui, tânărul de 19 ani nici măcar nu prindea lotul Realului. Perez i-a dat echipa pe mână lui Solari, dezamăgit de modul în care fostul selecționer al Spaniei a gestionat situația de la gruparea blanco, iar acest lucru a adus cu sine promovarea lui Vinicius.
Sub comanda argentinianului, fostul jucător de la Flamengo a avut prestații impresionante, iar toți se așteptau ca acesta să îl facă uitat pe Ronaldo. Odată cu revenirea lui Zidane la echipă, însă, sud-americanul nu a mai avut un rol atât de proeminent, iar în actualul sezon a strâns doar 118 minute pentru trupa de pe Bernabeu.

Zidane are încrederere în Vinicius

Liga
Condusă acasă cu 2-0 de Elche, Real Madrid s-a salvat și a egalat în prelungiri!
ACUM 11 ORE
În acest context, presa de la Madrid a început să scrie tot mai mult despre faptul că Vinicius nu intră în planurile lui Zidane, iar tehnicianul fostei "Regine a Europei" a ținut să dezamorseze zvonurile, făcând precizări importante. Vârsta nu îl ajută pe Vinicius deocamdată, el fiind extrem de inconstant de la o partidă la alta și chiar în timpul unui meci, crede Zizou. Chiar și așa, calitățile avute l-au cucerit pe marele antrenor francez, care e convins că Vinicius își va lăsa amprenta pe istoria lui Real Madrid.
"Vinicius se bucură de toată încrederea mea. El este viitorul ui Real Madrid, dar există un proces prin care jucătorii de vârsta lui trec și e nevoie de timp. Uneori, se întâmplă să nu joace. Dar opriți-vă din a spune că nu îmi place de el sau că nu intră în planurile mele. Am are încredere în el și sunt convins că va ajunge un fotbalist mare", a spus Zidane la conferința de presă a Realului dinainte de partida cu Levante.

Accidentarea lui Modric nu e una gravă

Infirmeria este plină la Real Madrid, "virusul FIFA", așa cum sunt numite accidentările apărute după pauza generată de meciurile internaționale, lovind din nou.
Ultimul pe lista indisponibililor pentru gruparea blanco este Luka Modric, deținătorul Balonului de Aur. Acesta a suferit o accidentare la națională, însă perioada de recuperare nu va fi una lungă. Chiar și așa, Zidane nu se va putea baza pe croat în partida contra lui Levante.
"Luka a avut două meciuri într-o perioadă foarte scurtă, sper că îl voi avea la dispoziție cât mai curând. Nu va putea juca în acest weekend, trebuie să accept asta, dar sper că va reveni cât mai repede", a mai spus Zizou.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
ACUM 16 ORE
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
21/01/2022 LA 07:22