"Salut, Spania! Ghici ce? Mă întorc!", este mesajul transmis de Ibra către fanii din La Liga.
Vârful devine în ianuarie liber de contract, anunțând deja că nu își va mai prelungi contractul scadent cu LA Galaxy.
MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
Inițial s-a vorbit de o întoarcere în țara natală, dar Ibrahimovic a acordat acum o săptămână și jumătate un amplu interviu pentru Gazzetta dello Sport, în care spunea că e gata de a juca în Serie A.

Napoli părea varianta cea mai probabilă pentru Ibrahimovic

Imediat s-a vorbit despre varianta Inter, mai ales că suedezul l-a gratulat pe Conte. Pe Giuseppe Meazza, Zlatan a câştigat trei titluri, iar în contextul în care Alexis Sanchez s-a accidentat grav şi va lipsi o bună parte a sezonului lucrurile păreau să se lege.
Doar că pe fir a intrat Napoli, lucru recunoscut de preşedintele De Laurentiis. Cum şi Carlo Ancelotti a spus că ar fi încântat să îl aibă sub comandă pe Ibrahimovic, formaţia din sudul Italiei e în acest moment în pole-position pentru a obţine semnătura atacantului nordic.
"Ibrahimovic este o persoană minunată, poate face încă o mulţime de lucruri şi dă forţă oricărei echipe la care evoluează. Sunt convins că orice antrenor ar fi încântat să îl aibă la dispoziţie. Nu e doar un fotbalist foarte bun, ci şi un model pentru coechipieri", a spus De Laurentiis pentru ESPN.
Potrivit presei italiene, contractul oferit de Napoli este mai mic decât cel avut la LA Galaxy, unde câştiga 7,2 milioane de euro. Lucru normal, având în vedere că Ibra a împlinit deja 38 de ani. Napoli i-a oferit o primă de instalare de 1,5 milioane de euro şi un salariu anual de 5 milioane de euro.
Acum, starul vorbește despre Spania, însă spusele sale ar trebui privite cu rezervă. Asta pentru că lui Ibra îi place tot timpul să fie în centrul atenției, iar anunțul făcut astăzi poate fi interpretat și în această cheie.
Ibrahimovic a aparținut timp de două sezoane de Barcelona, însă evoluțiile sale în acea perioadă nu au fost impresionante (în stagiunea 2010-2011 a fost împrumutat la Milan). În acest moment, dacă ar fi să vorbim despre o revenire în Spania, probabil ne-am raporta la doar trei echipe - Barcelona, Real și Atletico Madrid -, însă niciuna nu pare, pe hârtie, să aibă nevoie de atacantul de 38 de ani.
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53