Gaizka Garitano, antrenorul lui Athletic Bilbao, nu l-a folosit deloc pe Cristi Ganea în acest sezon competițional, însă fundașul născut la Bistrița ar putea ajunge la un alt club din La Liga. Jurnalistul Manoj Daswani a anunțat pe pagina personală de Twitter că Leganes este interesată de Cristi Ganea.
Cel mai probabil, transferul ar urma să aibă loc în pauza de iarnă, iar Bilbao nu ar avea motive să se opună eventualei mutări pentru că tehnicianul Garitano nu pare deloc interesat de serviciile fundașului român. Pentru Cristi Ganea, Viitorul a încasat suma de un milion de euro în 2018, acesta semnând un contract valabil până în 2021. Înainte de a fi împrumtat la Numancia, românul a bifat două meciuri în tricoul bascilor, unul în La Liga și unul în Cupa Spaniei.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Misiune dificilă pentru Cristi Ganea

Dacă transferul se va concretiza, Cristi Ganea va avea o misiune dificilă la Leganes. Clubul interesat de fundașul bistrițean ocupă în prezent locul 19 în La Liga, cu 13 puncte, și este la doar două puncte distanță de Mallorca, ocupanta ultimului loc care asigură menținerea în prima ligă din Spania. Potrivit transfermarkt.com, cota lui Cristi Ganea este de un milion de euro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59