Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Saul, dorit cu orice preț de United! Salariul uriaș cu care este "ademenit" pe Old Trafford

Cosmin Cioboata

Actualizat 14/04/2020 la 23:24 GMT+3

Saul Niguez este jucătorul dorit cu orice preț de Ole Gunnar Solskjaer pe Old Trafford. Jucătorul de 25 de ani a impresionat în tricoul lui Atletico Madrid și acum este curtat intens de conducerea lui Manchester United.

Atlético Madrid | Saul Niguez

Credit imagine: Getty Images

Spaniolul mai are contract cu Atletico până în 2026, însă nevoia uriașă de a aduce un nou mijlocaș, în cazul plecării lui Paul Pogba, i-ar putea determina pe oficialii lui United să plătească clauza astronomică de 135 milioane lire sterline. Potrivit presei britanice, englezii nu se gândesc să ofere, cel puțin pentru moment, mai mult de 70 milioane de lire sterline.
Chiar dacă încă nu s-a ajuns la un comun acord în cazul sumei de transfer, Daily Mail susține că United este pregătită să-i ofere lui Saul un salariu mult mai mare decât cel încasat la formația din Madrid. 200.000 de lire pe săptămână ar urma să câștige mijlocașul, cu 85.000 de lire mai mult decât primește în prezent la Atletico.

Saul, om de bază la Atletico

Saul a evoluat enorm sub comanda lui Diego Simeone la Atletico Madrid și a devenit piesă de bază în primul "11" alcătuit de tehnicianul argentinian. În acest sezon, mijlocașul a bifat 37 de apariții pentru madrileni, reușind să înscrie 4 goluri. Cu siguranță, cea mai importantă reușită a fost cea din meciul tur cu Liverpool, din optimile Champions League, când Saul a decis scorul final (1-0) încă din primele minute.
72 de milioane de euro este cota de piață a lui Saul Niguez, conform transfermarkt.com. Saul a fost crescut de academia Realului, iar din 2008 se află în curtea lui Atletico.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo