Pandemia de coronavirus a blocat orice activitate sportivă în mare parte din țări, iar Spania este între națiunile europene cele mai afectate. Cifra morților se apropie de 17 mii! Spania se află pe locul 3 în lume din acest punct de vedere, după SUA și Italia.
Chiar și așa, clubul Real Sociedad vrea să reia marți antrenamentele. Jucătorii au fost convocați la cantonamentul de Zubieta și sunt asigurați că se vor lua tioate măsurile medicale. Participarea este facultativă.
Europa League
Mircea Lucescu pierde la debut în grupele Europa League! Ronaldo, titular în înfrângerea cu Sociedad
08/09/2022 LA 21:43

Presa și fanii sunt împotriva acestei decizii

Presa spaniolă nu înțelege graba și avertizează că aceste antrenamente ar putea intra sub incidența legii.
"Nu au voie să se reunească" strigă fanii speriați de valul de decese din ultimele zile.
Real Sociedad era într-un moment foarte bun în momentul în care pandemia de COVID-19 a oprit sportul. Echipa din Țara Bascilor este pe locul 4 în La Liga și s-a calificat în finala Cupei Spaniei pentru prima dată din 1988 încoace.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Europa League
Cum arată grupele Europa League! Dueluri tari pentru Arsenal, AS Roma și Manchester United
26/08/2022 LA 11:40
Premier League
Miliardarii de la Newcastle sparg banca! Acord pentru cel mai scump transfer din istoria clubului
24/08/2022 LA 14:38