Pandemia de coronavirus a blocat orice activitate sportivă în mare parte din țări, iar Spania este între națiunile europene cele mai afectate. Cifra morților se apropie de 17 mii! Spania se află pe locul 3 în lume din acest punct de vedere, după SUA și Italia.
Chiar și așa, clubul Real Sociedad vrea să reia marți antrenamentele. Jucătorii au fost convocați la cantonamentul de Zubieta și sunt asigurați că se vor lua tioate măsurile medicale. Participarea este facultativă.
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 17 ORE

Presa și fanii sunt împotriva acestei decizii

Presa spaniolă nu înțelege graba și avertizează că aceste antrenamente ar putea intra sub incidența legii.
"Nu au voie să se reunească" strigă fanii speriați de valul de decese din ultimele zile.
Real Sociedad era într-un moment foarte bun în momentul în care pandemia de COVID-19 a oprit sportul. Echipa din Țara Bascilor este pe locul 4 în La Liga și s-a calificat în finala Cupei Spaniei pentru prima dată din 1988 încoace.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
22/09/2021 LA 08:16
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01