Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scandal în Spania! Prima echipă care și-a chemat jucătorii la antrenament este criticată dur

Ion Alexandru

Publicat 12/04/2020 la 15:14 GMT+3

Spaniolii sunt scandalizați de anunțul lui Real Sociedad. Finalista Cupei Spaniei le-a transmis jucătorilor să vină marți la antrenament. Există doar o recomandare a Consiliului Superior de Sport al Spaniei pentru că antrenamentele să fie amânate.

mirandes-real sociedad

Credit imagine: EFE

Pandemia de coronavirus a blocat orice activitate sportivă în mare parte din țări, iar Spania este între națiunile europene cele mai afectate. Cifra morților se apropie de 17 mii! Spania se află pe locul 3 în lume din acest punct de vedere, după SUA și Italia.
Chiar și așa, clubul Real Sociedad vrea să reia marți antrenamentele. Jucătorii au fost convocați la cantonamentul de Zubieta și sunt asigurați că se vor lua tioate măsurile medicale. Participarea este facultativă.

Presa și fanii sunt împotriva acestei decizii

Presa spaniolă nu înțelege graba și avertizează că aceste antrenamente ar putea intra sub incidența legii.
"Nu au voie să se reunească" strigă fanii speriați de valul de decese din ultimele zile.
Real Sociedad era într-un moment foarte bun în momentul în care pandemia de COVID-19 a oprit sportul. Echipa din Țara Bascilor este pe locul 4 în La Liga și s-a calificat în finala Cupei Spaniei pentru prima dată din 1988 încoace.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo