Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scandal la Barcelona! Abidal, la un pas de demitere după ce l-a enervat pe Messi

Cristian Mihală

Publicat 05/02/2020 la 13:07 GMT+2

Ședință de urgență la Barcelona, acolo unde Eric Abidal, secretarul tehnic al clubului, ar putea fi demis după declarația care l-a enervat pe Messi.

Messi, Abidal - Barcellona-Atlético Madrid - Liga 2010/2011 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Influența pe care Messi o are la formația de pe Camp Nou este una enormă, multe voci susținând că el e mereu consultat când un antrenor e demis, precum și în momentul în care se numește un tehnician pe banca formației blaugrana.
Chiar și așa, președintele Bartomeu a ținut cont de părerea decarului argentinian până la un punct când a fost vorba de Valverde. Fostul tehnician a fost mult timp ținut în funcție doar ca urmare a relației perfecte avută cu Messi, dar în cele din urmă șefii catalanilor au înțeles că echipa nu poate face performanță sub comanda acestuia.
Valverde a reprezentat, zilele trecute, subiectul de polemică între Messi și Eric Abidal, iar acum secretarul tehnic al Barcelonei își poate pierde postul.
Eric Abidal a acordat un interviu pentru Sport de Catalunya în care a vorbit despre demiterea lui Valverde și a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care s-a renunțat la acesta a fost legat de faptul că vestiarul era nemulțumit de antrenor.
Mai mulți jucători nu erau satisfăcuți sau munceau din greu și existau probleme de comunicare. Relația dintre antrenor și conducere a fost mereu bună însă sunt anumite lucruri pe care foștii jucători le pot simți. Am transmis conducerii cău eu cred că trebuie să fie luată o decizie

Răspunsul lui Messi pentru Abidal

Căpitanul celor de la Barcelona, Leo Messi, a dat o replică neașteptată la această declarație a lui Abidal. Într-o postare pe contul său de Instagram, Messi a părut extrem de deranjat de declarația lui Abidal.
Sincer nu îmi plac asemenea lucruri însă cred că toată lumea trebuie să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce face și să aibă grijă de propriile decizii. Pentru jucători mă refer la ceea ce se întâmplă pe teren și voi fi primul care va recunoaște că nu ne descurcam bine. Cei care se ocupă de management trebuie să-și asume la rândul lor responsabilitatea și, mai presus de toate, să ia deciziile. De asemenea, cred că atunci când se vorbește despre jucători trebuie date nume pentru că altfel lucrurile devin murdare pentru toată lumea și sunt spuse lucruri care nu sunt adevărate
Lucrurile nu se opresc aici. Potrivit Mundo Deportivo, Bartomeu l-a convocat azi pe Abidal la o ședință, iar lucrurile ar putea merge atât de departe încât francezul să fie demis.
Pe lângă influența lui Messi în această dispută, actualul președinte al catalanilor vizează și alt aspect în eventuala demitere a lui Abidal. Conform informațiilor din presa spaniolă, la viitoarele alegeri pentru președinția Barcelonei, francezul ar susține alt candidat decât cel agreat de Bartomeu, care nu va mai participa.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo