Ronald Koeman a fost foarte vehement la adresa arbitrajului după "El Clasico", iar oficialii clubului de pe Camp Nou consideră de asemenea că arbitrii sunt total împotriva clubului catalan încă de la începutul acestui sezon.
Chiar dacă faptul este consumat, jurnaliștii de la Ser Catalunya scriu că Barcelona are dovezi clare că arbitrul asistent i-ar fi semnalat centralului Martinez Munuera că nu se impunea penalty la faza din repriza secundă. Tușierul i-ar fi spus lui Munuera că Sergio Ramos a fost cel care a faultat primul în duelul cu Lenglet, dar acesta a ingorat total ceea ce i s-a transmis de la margine.

Arbitrul tușier din El Clasico ar fi transmis că nu trebuia dictat penalty la duelul dintre Ramos și Lenglet

Fotbal
Barcelona îl vrea pe Messi, dar un detaliu le poate da planurile peste cap! "Putem face minuni"
ACUM 13 ORE
"E un fault a lui Ramos. Ramos a faultat!", i-ar fi transmis arbitrul asisitent lui Munuera, microfoanele de pe marginea terenului înregistrând vorbele tușierului. Chiar și așa centralul a consultat reluările VAR și a hotărât să dicteze penalty. Sergio Ramos a înscris, iar la final Real Madrid s-a impus cu 3-1, dar momentul penalty-ului este contestat în continuare de catalani.
Dialogurile dintre arbitri din timpul meciurilor sunt înregistrate, dar acestea nu sunt făcute publice. Barcelona ar putea cere audierea acestor înregistrări, dar este greu de crezut că forurile de arbitraj din Spania vor fi de acord.
Liga Campionilor UEFA
Haaland distruge orice defensivă, dar e de o modestie incredibilă. Declarație superbă a "mașinăriei"
ACUM 14 ORE
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti nu e îngrijorat de forma lui Karim Benzema: "Este ultimul lucru la care ne gândim"
ACUM 17 ORE