În ianuarie, Lionel Messi va intra în ultimele 6 luni de contract la Barcelona și va putea negocia cu celelalte echipe. Oficialii catalani speră însă să-l convingă să semneze prelungirea cu echipa pentru care a evoluat întreaga carieră.
În presa internațională s-a discutat intens în ultimul an despre viitoarea destinație a starului argentinian, iar pe listă s-au înscris mai multe nume uriașe din Europa, printre care se numără Manchester City și PSG.
Într-un interviu oferit recent pentru ESPN, Kevin-Prince Boateng, fostul jucător al Barcelonei din 2019, a dezvăluit că are un vis special atunci când vine vorba de fostul său coleg.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Scenariul perfect al lui Boateng: Messi la Napoli! "Ce minunat ar fi!"

Mijlocașul ghanez s-ar bucura enorm dacă Messi ar lua în calcul o aventură la Napoli, echipa care se identifică cu legendarul Diego Armando Maradona, decedat luna trecută.
Boateng s-a pus pentru câteva momente în pielea lui Messi și a povestit cum ar fi ca argentinianul să semneze cu Napoli:
"Messi își va încheia la un moment dat contractul cu Barcelona. Ce minunat ar fi dacă i-ar contacta pe cei de la Napoli și le-ar spune: 'Voi veni!'. Napoli a retras tricoul cu numărul 10, dar mi-ar plăcea ca Messi să mai joace un an sau doi la Napoli, fără să se gândească la aspectul financiar, să vină doar cu inima.
Ar fi ca într-un film! Ar trebui să meargă la antrenamente cu elicopterul pentru că fanii l-ar mânca! Atât de fericiți ar fi! Dar e doar o poveste. 'În numele lui Maradona, vreau să vin să joc pentru Napoli'. Ce poveste ar fi nu numai pentru fotbal, ci pentru întreaga lume! Aș vrea să fiu în pielea lui Messi. Aș vrea să fiu Messi și să-l sun pe președintele lui Napoli", a spus Kevin-Prince Boateng, pentru ESPN.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59