Griezmann a sosit la Barcelona în ultima perioadă de mercato, de la Atletico Madrid, pentru 130 milioane de euro, iar influența sa nu s-a lăsat așteptată. În condițiile în care Messi a fost accidentat, vârful francez a ieșit la rampă, având cifre destul de bune în partidele jucate: trei goluri și două pase decisive în cele 7 meciuri de campionat.
Deși nu a apucat să evolueze prea mult cu decarul Barcelonei, șefii catalanilor sunt îngrijorați de relația avută de cele două staruri în afara terenului. Cei doi sunt departe de a fi prieteni și, dacă situația nu se schimbă, trupa blaugrana ia în calcul să îl ofere pe Griezmann ca parte din transferul lui Neymar.
"Nu prea comunicăm. Messi este un tip introvertit și nici eu nu sunt prea vorbăreț. Nu am apucat să jucăm foarte mult, astfel că nu pot spune că există o conexiune între noi", a admis Griezmann de curând.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
ACUM 4 ORE
Jurnaliștii de la Le10sport au aflat că șefii de pe Camp Nou monitorizează atent situația și, dacă relația dintre cei doi nu va deveni una bună, Griezmann ar urma să fie sacrificat pentru aducerea lui Neymar. Brazilianul este un bun prieten cu Messi și ar garanta un climat perfect la echipă, în condițiile în care ambii se înțeleg de minune și cu Luis Suarez.

Neymar

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a încercat din răsputeri să îl transfere pe Neymar

Cu toate că se înțelesese cu Griezmann, formația catalană a făcut toate demersurile necesare pentru a-l aduce înapoi pe Neymar, în vară. Transferat pentru 222 de milioane de euro la PSG - record absolut -, brazilianul nu mai dorea să continue în capitala Franței și a recunoscut că vrea să revină la Barcelona.
Inițial, boardul grupării din La Liga a venit cu o ofertă de 80 de milioane de euro plus Coutinho, dar a fost refuzată categoric de campioana Franței, iar între timp, mijlocașul brazilian a ajuns a Bayern.
Ulterior, Barca a venit cu o sumă consistentă, la care se adăuga transferul lui Dembele, însă francezul a refuzat să accepte mutarea pe Parc des Princes.
Acum, e de așteptat ca PSG să fie mult mai deschisă unei propuneri, în condițiile în care Griezmann este unul dintre idolii Franței și, dincolo de valoarea sa, ar reprezenta o lovitură de imagine. Un atac format din Mbappe și fostul jucător al lui Atletico ar fi unul exploziv, cei doi conlucrând perfect și la națională, pe care au dus-o spre titlul mondial anul trecut.
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
ACUM 4 ORE
Liga
Un fost jucător al Barcelonei, declarații sincere: "Nu-mi păsa că eram rezervă! Am devenit milionar"
IERI LA 07:58