Președintele Barcelonei l-a oferit pe Antoine Griezmann fostului său club la schimb pentru Joao Felix. Atletico nu a fost interesată de sugestie însă și a decis să respingă oferta lui Bartomeu.
Bartomeu era dispus să renunțe la marele său transfer de vara trecută, unul care a supărat destulă lume importantă din vestiar, pentru că Mess&co îl doreau pe Neymar înapoi. Decizia aceasta a lui Bartomeu este încă o dovadă de stilul haotic și fără o coerență prin care acesta conduce clubul de ceva timp.
Cel mai probabil era vorba de finanțe - Griezmann are un salariu de 21 de milioane de euro, însă în primele două stagiuni va primi 18 milioane. De cealaltă parte, Joao Felix primește ”doar” 3,5 milioane de euro pe an.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Atletico Madrid a refuzat din prima

Miguel Angel Gil Marin nu s-a gândit mult la ofertă și a respins-o imediat în condițiile în care el personal l-a susținut pe Joao Felix la Atletico. Însă Gil Marin este încă deschis posibilității ca Griezmann să revină, știind că primul său sezon în Catalonia nu a fost unul excelent.
Pentru ca acest lucru să se întâmple însă, Atletico trebuie să renunțe la unii jucători care au salarii foarte mari. Printre aceștia se numără Thomas Lemar și Diego Costa.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59