Barcelona nu renunță la transferul lui Lautaro Martinez, atacantul care a impresionat în sezonul curent în tricoul lui Inter. Oficialii catalani se pregătesc deja pentru perioada de mercato din vară, iar presa din Spania susținea că echipa blaugrana e dispusă să ofere 70 de milioane de euro pentru vârful de 22 de ani.
Cu 16 goluri în stagiunea curentă, în toate competițiile, Martinez este al doilea cel mai bun marcator al formației lui Antonio Conte, după Romelu Lukaku. Argentinianul a devenit titular incontestabil în primul "11" al lui Inter odată cu venirea tehnicianului de 50 de ani pe banca tehnică, iar forma sa din ultima vreme a atras atenția mai multor cluburi de top din Europa. Pe fir a intrat și City, Guardiola văzându-l un înlocuitor perfect pentru Aguero, al cărui contract expiră anul viitor, astfel că Barcelona e gata să supraliciteze.
Conform Gazzetta dello Sport, Barcelona îi va propune lui Inter un schimb cu Griezmann, soluție ce pare a fi pe placul lui Antonio Conte.
Fotbal
Liverpool pregătește în secret cea mai mare mutare din istoria fotbalului. Transferul visat de Klopp
14/04/2020 LA 05:59
"Inter ar avea un joc mai puțin vertical, dar mai tehnic și imprevizibil", notează sursa citată.
Francezul adus cu 120 de milioane de la Atletico Madrid nu a impresionat pe Camp Nou, reușind doar 8 goluri în 26 de partide, în La Liga, dar valoarea lui e una certă.
Dacă din punct de vedere sportiv afacerea nu ar fi 100% una benefică pentru Inter, în condițiile în care Lautaro are doar 22 de ani, în timp ce Griezmann a ajuns la 29, din punct de vedere al imaginii lucrurile stau cu totul altfel. Venirea lui Ronaldo la Juve a adus beneficii enorme clubului, din punct de vedere al marketingului și al atenției de care s-a bucurat. Fără a avea statutul lui CR7, Griezmann cu siguranță că ar ajuta formația de pe Giuseppe Meazza la nivel de imagine: înainte de transferul la Barcelona, francezul a fost unul dintre cei mai mediatizați jucători, fiind poate principalul artizan al Cupei Mondiale câștigate de Franța, la turneul final găzduit de Rusia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Lionel Messi revine la Barcelona doar dacă un fotbalist legendar al clubului e dat afară
ACUM O ORĂ
Liga
Înlocuitorul ideal al lui Busquets are deja contract cu Barcelona! Varianta propusă catalanilor
ACUM O ZI