Meciul dintre Real Madrid și Huesca a avut o însemnătate aparte pentru căpitanul madrilenilor, Sergio Ramos. Acesta a fost partida cu numărul 500 pentru fundașul spaniol în La Liga. Pentru Real, a fost meciul cu numărul 461, celelalte 39 de partide fiind bifate în tricoul Sevillei.
Astfel, Ramos a urcat pe pozția a 10-a în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe meciuri în prima ligă din Spania, dar poate urca până pe locul 6 până la finalul acestui sezon, în funcție de câte meciuri va juca.
De asemenea, Ramos l-a egalat pe Santillana în topul jucătorilor cu cele mai multe prezențe pentru Real Madrid în campionat (461). Doar 3 jucători au mai multe meciuri jucate pentru "los blancos" în La Liga: Raul (550), Sanchis (523) și Casillas (510). Ramos are doar 34 de ani, iar starea lui fizică este una bună, astfel că nu e exclus să ajungă pe primul loc în acest clasament, asta dacă va continua la Real Madrid. Contractul său expiră în vara anului viitor și până acum nu s-a anunțat prelungirea acestei înțelegeri, deși negocierile au fost deja demarate.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos, mesaj de lider adevărat, după ce Spania a părăsit în genunchi Mondialul din Qatar
IERI LA 11:15
În cele 461 de partide jucate pentru madrileni în La Liga, Ramos are un bilanț cu adevărat impresionant: 310 victorii, 73 de egaluri și 78 de înfrângeri.

Sergio Ramos: "Nu mă voi opri aici"

Pentru acelebra borna istorică atinsă în meciul cu Huesca, Sergio Ramos a postat un mesaj prin care a mulțumit celor 2 cluburi pentru care a jucat și i-a asigurat pe fani că va continua această aventură.
"Este o zi foarte specială. A ajunge la 500 de meciuri în La Liga este ceva ce nu mi-aș fi imaginat niciodată și asta se datorează celor două cluburi din inima mea: Sevilla și Real Madrid. Mulțumesc pentru mesajele de felicitare, pentru dragoste. Acest lucru nu se va opri aici. Așa că voi continua.", a spus Ramos într-un mesaj transmis pe contul personal de Twitter.
În cele 500 de meciuri jucate în La Liga, Ramos a marcat 74 de goluri și a dat 31 de pase decisive, câștigând de 5 ori această competiție, de fiecare dată alături de Real Madrid.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos a rupt tăcerea, după ce a fost lăsat în afara lotului Spaniei pentru CM din Qatar
14/11/2022 LA 16:19
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos nu a fost inclus în lotul Spaniei pentru Mondial! Reacția promptă a unui star de la PSG
11/11/2022 LA 12:41