Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Ramos a fost operat de urgență la genunchi și va lipsi 6 săptămâni de pe gazon

Nicu Savin

Actualizat 06/02/2021 la 15:03 GMT+2

Problemele continuă la Real Madrid. Presa din Spania a anunțat că Sergio Ramos a fost supus în această dimineață unei operații la genunchiul stâng, care îl va ține departe de teren o bună perioadă de timp.

Sergio Ramos

Credit imagine: SID

După ce l-a pierdut pe Eden Hazard pentru minim 3 săptămâni, iar Carvajal, Valverde, Rodrygo și Lucas Vasquez sunt și ei accidentați, Zinedine Zidane a mai primit o lovitură. Căpitanul echipei, Sergio Ramos, a ajuns astăzi pe masa de operație din cauza unei probleme la genunchiul stâng.
Chiar dacă nu este vorba despre o intevenție foarte complicată, fundașul va fi indisponibil cel puțin o lună și jumătate, potrivit relatărilor din presa iberică.
Primele dureri pe care le-a acuzat Ramos la meniscul stâng au fost în semifinala Supercupei Spaniei, pe care Realul a pierdut-o în fața celor de la Athletic Bilbao. Ulterior, căpitanul madrilenilor nu a făcut parte din lotul echipei pentru meciurile cu Alcoyano (Cupa Spaniei), Alaves și Levante (La Liga), în speranța că jucătorul se va recupera și nu va fi nevoie de operație. Ramos chiar s-a antrenat cot la cot cu colegii săi în această săptămână, dar joi au apărut din nou durerile, astfel că operația a devenit singura variantă.
Sergio Ramos

Ramos va rata meciurile cu Atalanta din Champions League

Cele mai importante partide pe care le va rata Ramos în perioada următoare vor fi cele cu Atalanta, din optimile de finală ale Champions League. Vestea bună pentru fani este că, în mod normal, Ramos va fi recuperat până la confruntarea cu Barcelona, programată pe data de 11 aprilie.
În aceste condiții, postura de lider al defensivei Realului îi va reveni lui Varane. Francezul a lipsit foarte rar în acest sezon, dar evoluțiile sale au oscilat. Alături de Varane, Zidane i-ar putea folosi pe Nacho sau Militao în centrul apărării, dar îi are la dispoziție și pe tinerii Víctor Chust și Pablo Ramon. În cazuri extreme, o altă soluție ar fi reprofilarea lui Casemiro în fundaș central.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo