Barcelona se pregătește temeinic pentru alegerea noului președinte de pe Camp Nou, după ce Josep Maria Bartomeu a cedat uriașelor presiuni din cadrul clubului catalan și a demisionat din funcție la finalul lunii octombrie. În capul listei, printre primii cotați la victorie, sunt Juan Laporta și Victor Font, fiecare dintre cei doi venind cu o propunere personală de antrenor pentru Barcelona, însă niciunul nu ar conta pe Ronald Koeman, actualul tehnician de pe Camp Nou.
Totuși, lista candidaților este mult mai lungă, iar fiecare dintre posibilii viitori președinți ai Barcelonei are câte o serie întreagă de propuneri menite să revigoreze vicecampioana Spaniei, după câteva sezoane complet ratate. Unul dintre candidații la funcția de președinte al clubului FC Barcelona, Toni Freixa, a făcut o dezvăluire de-a dreptul șocantă. Acesta a spus că legendarul căpitan al celor de la Real Madrid, Sergio Ramos, ar fi putut ajunge pe Camp Nou când evolua la FC Seviila, dar a fost refuzat de conducătorii de atunci.

Sergio Ramos ar fi putut ajunge la marea rivală a lui Real Madrid, Barcelona

Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
20/09/2021 LA 05:05
"Acum nu l-aș transfera. O emblemă a Madridului nu poate veni în niciun caz la Barcelona. Mi-aș fi dorit, când era la Sevilla și i-a fost propus Barcei, așa cum am aflat, să-l fi semnat", a declarat Freixa într-un interviu, potrivit Marca. "Cred că am mari șanse să câștig alegerile. Suporterii noștri caută un președinte care să le spună adevărul, care să fie sincer și care să fie capabil să facă față provocărilor cu care se confruntă Barcelona", a mai spus candidatul la președinția clubului catalan.
Sergio Ramos a fost transferat de madrileni de la Sevilla în 2005 în schimbul a 27 de milioane de euro. Fundașul născut la Camas, acum în vârstă de 34 de ani, a scris istorie în toți cei 15 ani petrecuți pe Bernabeu, devenind între timp un simbol al clubului antrenat în prezent de Zinedine Zidane. Căpitanul lui Real Madrid este cotat acum, potrivit transfermarkt.com, la 14 milioane de euro.
Ligue 1
Al Khelaifi, întrebat cum a putut refuza 220 milioane€ pentru Mbappe. Răspunsul oferit
08/09/2021 LA 15:15
Ligue 1
"Va câștiga UCL cu PSG și apoi va face asta!" Unde va juca Messi înainte de a se retrage
03/09/2021 LA 10:02