Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Ramos, mesaj special după plecarea lui Zidane! Reacțiile altor fotbaliști de la Real Madrid

Nicu Savin

Actualizat 27/05/2021 la 15:58 GMT+3

Sergio Ramos a fost primul jucător de la Real Madrid care a a avut o reacție după anunțul că Zidane nu va mai fi antrenorul echipei din sezonul viitor. Ulterior, și alte nume importante din lotul madrilenilor i-au transmis mesaje tehnicianului francez.

Zinedine Zidane și Sergio Ramos, două simboluri ale lui Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Zinedine Zidane și-a încheiat astăzi oficial cel de-al 2-lea mandat la Real Madrid, iar jucătorii grupării de pe Bernabeu au reacționat imediat.
Primul care a făcut-o a fost chiar căpitanul Sergio Ramos, printr-o postare pe contul personal de Instagram: "ZZ, unicul. Îți doresc tot binele. Îl meriți, l-ai câștigat. Bucură-te de viață, bucură-te de familie, îți trimit o îmbrățișare mare, domnule. Merci, Zidane."
Au urmat și alți jucători ai Realului care au transmis diferite mesaje după oficializarea plecării lui Zidane de la echipă.
"De când am ajuns la Madrid în urmă cu 10 ani, ai fost mai mult decât antrenor, ai fost un mentor pentru mine. M-ai ajutat să mă dezvolt ca jucător și ca persoană. Ai reușit să conduci această generație de aur către culmi înalte. Nu ți-aș putea mulțumi niciodată suficient pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat, fie pe teren, fie în afara terenului. Mulțumesc încă o dată, șefule!
Mult succes și sper să ne vedem în curând.", a fost mesajul lui Raphael Varane.
"Domnule, am doar cuvinte de recunoștință pentru acest timp în care v-am avut ca antrenor. Vă mulțumesc foarte mult pentru dăruire și pentru că m-ați făcut un jucător mai bun în fiecare zi. Mulțumesc întregului personalul care a fost la echipa noastră în toți acești ani, vă doresc tot binele. Sunt sigur că ne vom întâlni din nou în viitor ", a fost mesajul afectuos al lui Dani Carvajal, pe Instagram.
Nu în ultimul rând, Luca Zidane, fiul antrenorului francez, a avut o postare după anunțul care a făcut înconjurul presei internaționale în această dimineață: "Te iubesc, tată! Sunt mândru de tine.", a scris Luca alături de o poză în care "Zizou" apare alături de trofeele câștigate cu Real Madrid.
"Mulţumesc, frate, pentru tot ce mi-ai oferit atât pe plan colectiv, cât şi personal. Sunt mândru că am reuşit să merg mai departe şi să cresc alături de omul care eşti. Să ne vedem cu bine.", a scris și Benzema pe contul de Twitter.

Zidane, cel mai de succes antrenoru din istoria lui Real Madrid

Zidane a fost antrenorul lui Real Madrid în 2 rânduri: ianuarie 2016 - mai 2018 și martie 2019 - mai 2021. Deși de fiecare dată a preluat din mers echipa, Zidane a reușit de fiecare dată să facă minuni, devenind cel mai de succes antrenor din istoria clubului blanco.
În total, Zidane a stat pe banca Realului în 253 de partide (doar Miguel Muñoz are mai multe-605), iar bilanțul său este unul fantastic: 174 de victorii, 53 de egaluri și doar 36 de înfrângeri.
Cifrele lui Zidane pe banca madrilenilor sunt cu adevărat incredibile și când vine vorba despre trofeele câștigate. Cu el la timonă, gruparea de pe Bernabeu a cucerit 11 trofee: de 3 ori Champions League (consecutiv), de 2 ori titlul în La Liga, de 2 ori Supercupa Europei, de 2 ori Supercupa Spaniei și de 2 ori Campionatul Mondial al Cluburilor.
În medie, Zidane a adus un trofeu pe Bernabeu la fiecare 23 de meciuri, ceea ce reprezintă o performanță care cu greu va putea fi egalată. Singura nerealizare a francezului este că nu a reușit să câștige nici măcar o dată Cupa Spaniei, trofeu pe care nu îl are în palmares nici ca jucător.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo