Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Setien, aproape de plecarea de la Barcelona. Soluția temporară pregătită de catalani până la Xavi

Vlad Dumitrescu

Actualizat 22/07/2020 la 09:33 GMT+3

Laurent Blanc ar putea deveni managerul interimar al Barcelonei până la sosirea lui Xavi, conform presei spaniole.

Quique Setien și Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Actualul antrenor, Quique Setien, ar putea părăsi echipa după ce Barcelona nu a reușit să câștige campionatul în acest sezon. Dacă Barcelona nu va reuși să câștige nici UEFA Champions League, atunci catalanii vor căuta să aducă un antrenor de top care ar accepta acest post pentru un singur sezon.
Deși Xavi este prima variantă a clubului pentru a-l înlocui pe Setien pe termen lung, catalanii vor trebuie să aștepte încă un an pentru ca el să preia frâiele pe Camp Nou după ce spaniolul a semnat un nou contract cu Al-Sadd.
Xavi a semnat o nouă înțelegere cu echipa din Qatar pentru sezonul 2020/2021, forțând-o astfel pe Barcelona să caute alt manager pentru sezonul viitor. Blanc ar fi dispus să preia echipa ca interimar pentru că francezul consideră că poate avea succes pe Camp Nou și să-și câștige astfel dreptul să rămână pe termen lung, informează Sport.

Mesajul lui Messi pentru conducerea Barcelonei

Lionel Messi a transmis clar conducerii că este nevoie de o schimbare pe banca tehnică. După înfrângerea cu Osasuna de săptămâna trecută, căpitanul catalanilor a afirmat: ”Din ianuarie, totul a mers foarte prost. Trebuie să schimbăm multe dacă vrem să obținem rezultate”.
Setien, fost antrenor la Real Betis, a fost adus în ianuarie după ce Ernesto Valverde a fost dat afară. De când a preluat echipa, Barcelona a pierdut primul loc în clasament în urma unor înfrângeri în fața unor echipe precum Valencia, Real Madrid sau Osasuna. Catalanii au pierdut puncte și cu Sevilla, Celta Vigo și Atletico Madrid.
Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo