Actualul antrenor, Quique Setien, ar putea părăsi echipa după ce Barcelona nu a reușit să câștige campionatul în acest sezon. Dacă Barcelona nu va reuși să câștige nici UEFA Champions League, atunci catalanii vor căuta să aducă un antrenor de top care ar accepta acest post pentru un singur sezon.
Deși Xavi este prima variantă a clubului pentru a-l înlocui pe Setien pe termen lung, catalanii vor trebuie să aștepte încă un an pentru ca el să preia frâiele pe Camp Nou după ce spaniolul a semnat un nou contract cu Al-Sadd.
Xavi a semnat o nouă înțelegere cu echipa din Qatar pentru sezonul 2020/2021, forțând-o astfel pe Barcelona să caute alt manager pentru sezonul viitor. Blanc ar fi dispus să preia echipa ca interimar pentru că francezul consideră că poate avea succes pe Camp Nou și să-și câștige astfel dreptul să rămână pe termen lung, informează Sport.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Mesajul lui Messi pentru conducerea Barcelonei

Lionel Messi a transmis clar conducerii că este nevoie de o schimbare pe banca tehnică. După înfrângerea cu Osasuna de săptămâna trecută, căpitanul catalanilor a afirmat: ”Din ianuarie, totul a mers foarte prost. Trebuie să schimbăm multe dacă vrem să obținem rezultate”.
Setien, fost antrenor la Real Betis, a fost adus în ianuarie după ce Ernesto Valverde a fost dat afară. De când a preluat echipa, Barcelona a pierdut primul loc în clasament în urma unor înfrângeri în fața unor echipe precum Valencia, Real Madrid sau Osasuna. Catalanii au pierdut puncte și cu Sevilla, Celta Vigo și Atletico Madrid.
https://i.eurosport.com/2020/07/20/2853108.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59