Griezmann, care a fost rezervă în meciul jucat de Barcelona cu fosta sa echipă Atletico Madrid, a intrat abia în minutul 90 al meciului deși catalanii aveau nevoie disperată de gol, meciul încheindu-se într-un final 2-2.
Griezmann a fost adus pentru 120 de milioane de euro de la Atletico Madrid la începutul sezonului însă francezul a avut parte de o perioadă dificilă pe Camp Nou. În ultimele săptămâni, el a fost rezervă și cu Sevilla sau Athletic Bilbao.
Încercând să explice absența lui Griezmann, în atac evoluând Lionel Messi, Luis Suarez și Riqui Puig, Setien a afirmat: ”Este greu să îl introduc pe teren fără să destabilizez echipa!”. Francezul a marcat opt goluri în acest sezon din La Liga și 14 în toate competițiile pentru Barcelona.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Totuși, Griezmann nu a mai marcat de la egalul Barcelonei 1-1 cu Napoli în turul optimilor de finală din UEFA Champions League, înainte ca fotbalul să fie oprit din cauza pandemiei de coronavirus. ”Înțeleg că este greu pentru Griezmann să intre atât de târziu, voi discuta cu el, nu îmi voi cere scuze pentru că acestea sunt deciziile mele”, a afirmat Setien.
”Însă înțeleg că se simte prost și îmi pare și mie rău pentru el, pentru că este o persoană grozavă și un profesionist”, a adăugat Setien.

Messi, golul numărul 700 pentru Barcelona

Lionel Messi a înscris al 700-lea gol al carierei printr-un penalty din a doua repriză a meciului cu Atletico Madrid.
Golgheterul all-time al Barcelonei a ajuns la această bornă istorică printr-un penalty prin care Barcelona a preluat conducerea în minutul 50. Meciul s-a încheiat ulterior la egalitate, 2-2 iar șansele catalanilor la titlu au scăzut semnificativ însă execuția argentinianului a fost sublimă.
Messi ajunsese la 699 de goluri după ce a marcat tot din penalty împotriva celor de la Leganes acum două săptămâni însă argentinianul nu a mai reușit să înscrie în ultimele trei meciuri împotriva celor de la Sevilla, Athletic Bilbao și Celta Vigo pentru ca într-un final să ajungă la această cifră remarcabilă cu Atletico.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59