Barcelona a revenit acasă cu un singur punct din deplasarea dificilă de la Sevilla. S-a terminat 0-0 și după egalul muncit de pe Ramon Sanchez Pizjuan, Gerard Pique a dat o declarație care inflamează spiritele între Catalunya și Madrid.
Va fi foarte greu să câștigăm acest titlu, nu mai depinde doar de noi. Se vor pierde foarte puține puncte în această luptă pentru primul loc, dar noi o să încercăm. Am văzut ce s-a întâmplat în ultimele două zile și este clar că va fi foarte greu pentru Real să piardă puncte

Sevilla - Barcelona 0-0 | Catalanii cu ochii pe arbitraj

Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
ACUM 2 ORE
E clar că Pique s-a referit la modul în care arbitrii au ajutat-o pe Real Madrid în meciul câștîgat cu Valencia și felul în care VAR a întors practic soarta acelui meci. Atacantul Valenciei, Rodrigo a marcat joi, dar golul a fost anulat pentru un offside inexistent la Maxi Gomez.
Pique a fost foarte supărat și a protestat vehement la Sevilla, când arbitrul Gonzalez i-a arărat cartonașul galben la primul fault în minutul 39. Pique a remarcat și jocul bun al echipei din Sevilla, care este antrenată de omul dat afară de Real Madrid, Julen Lopetegui.
Sevilla este pe locul trei pentru că joacă la un nivel foarte ridicat. S-a văzut și în acest meci că sunt o echipă compactă și competitivă.
După egalul de Sevilla, Barcelona are trei puncte avans în fruntea Spaniei, dar Real Madrid are un meci mai puțin. Echipa lui Zinedine Zidane joacă de asemenea în deplasare în această etapă și va avea o partidă dificilă duminică seara pe terenul lui Real Sociedad, ocupanta locului 6 în La Liga.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
ACUM 4 ORE
Liga
Ce i-a transmis Laporta lui Koeman înaintea partidei de la Cadiz: "Aceste situații se depășesc..."
ACUM 5 ORE