Articol scris de Romeo Ene
Julien Lopetegui, antrenorul Sevillei, s-a declarat mulţumit de ultimul joc al sezonului, sezon în care echipa sa a fost la un moment dat implicată cu şanse reale în lupta pentru titlu, câştigat de Atletico în cele din urmă.
Premier League
Manchester United a refuzat prima ofertă pentru Martial! Ce i-a nemulțumit de pe englezi
28/12/2021 LA 18:56

Lopetegui, mulţumit de parcursul echipei sale

Julien Lopetegui a reuşit să o califice pe Sevilla în grupele UEFA Champions League din sezonul următor, iar tehnicianul a tras cele mai importante concluzii ale sezonului care tocmai s-a încheiat: "Suntem foarte bucuroşi pentru că am bătut acel record (nr. de puncte), de asemenea pentru că am încheiat sezonul cu o victorie, am lăsat o ultimă impresie plăcută, am avut pe teren jucători care ne-au ajutat foarte mult şi care au fost extraordinari."
"Am reuşit să formez o echipă bună şi să obţinem cele trei puncte, au reuşit să termine acest sezon cu bine, au meritat asta, fără îndoială. Suntem per total foarte mulţumiţi şi fericiţi.", a spus Lopetegui, potrivit mundodeportivo.es.
Fostul selecţioner al Spaniei a vorbit despre Tomas Vaclik şi Franco Vazquez, cărora le-a oferit oportunitatea de a evolua în ultimul meci pentru Sevilla: "Le mulţumesc celor care vor pleca, ne-au ajutat foarte mult. În spatele succesului se află un comportament frumos, atitudinea, calitatea pe care o oferă cei care nu joacă prea mult. El Mudo este o slăbiciune de-a mea, este un tip extraordinar şi un fotbalist mare. A avut puţine oportunităţi de a juca din cauza circumstanţelor, dar sunt convins că echipa care îl va transfera se va bucura de aportul său."
"Tomas Vaclik a avut un an dificil şi a meritat să evolueze în acest ultim meci, mă bucur că nu a primit gol. Suntem foarte fericiţi pentru ei şi pentru cei care au evoluat.", a adăugat Lopetegui.
https://i.eurosport.com/2021/04/26/3121747.jpg
Cel mai bun sezon din istorie pentru Sevilla
Lopetegui este antrenorul care a obţinut cel mai mare număr de puncte cu Sevilla din istorie de-a lungul unui sezon: "Acesta este rezultatul muncii bune şi al sezonului pe care l-au făcut jucătorii. Am reuşit să ne calificăm în Liga Campionilor pentru al doilea an consecutiv."
Lopetegui a avut şi un mesaj pentru fanii Sevillei: "Bucuraţi-vă de rezultatele echipei, daţi valoare celor realizate, iar echipa va continua să muncească şi să lupte pentru a consolida în continuare ceea ce am realizat pentru a nu pierde din merite.", a încheiat Lopetegui.
Liga
Două echipe de top din Spania, pe urmele unuia dintre golgheterii din Serie A
25/12/2021 LA 13:12
Liga
Isco, aproape de o rivală din Spania! Unde este dorit mijlocașul lui Real Madrid
23/12/2021 LA 11:25