Articol scris de Romeo Ene
Julien Lopetegui, antrenorul Sevillei, s-a declarat mulţumit de ultimul joc al sezonului, sezon în care echipa sa a fost la un moment dat implicată cu şanse reale în lupta pentru titlu, câştigat de Atletico în cele din urmă.
Liga
Ianis Hagi are șanse mari să ajungă în La Liga! Anunțul făcut după ce Rangers i-a redus prețul
23/08/2021 LA 10:26

Lopetegui, mulţumit de parcursul echipei sale

Julien Lopetegui a reuşit să o califice pe Sevilla în grupele UEFA Champions League din sezonul următor, iar tehnicianul a tras cele mai importante concluzii ale sezonului care tocmai s-a încheiat: "Suntem foarte bucuroşi pentru că am bătut acel record (nr. de puncte), de asemenea pentru că am încheiat sezonul cu o victorie, am lăsat o ultimă impresie plăcută, am avut pe teren jucători care ne-au ajutat foarte mult şi care au fost extraordinari."
"Am reuşit să formez o echipă bună şi să obţinem cele trei puncte, au reuşit să termine acest sezon cu bine, au meritat asta, fără îndoială. Suntem per total foarte mulţumiţi şi fericiţi.", a spus Lopetegui, potrivit mundodeportivo.es.
Fostul selecţioner al Spaniei a vorbit despre Tomas Vaclik şi Franco Vazquez, cărora le-a oferit oportunitatea de a evolua în ultimul meci pentru Sevilla: "Le mulţumesc celor care vor pleca, ne-au ajutat foarte mult. În spatele succesului se află un comportament frumos, atitudinea, calitatea pe care o oferă cei care nu joacă prea mult. El Mudo este o slăbiciune de-a mea, este un tip extraordinar şi un fotbalist mare. A avut puţine oportunităţi de a juca din cauza circumstanţelor, dar sunt convins că echipa care îl va transfera se va bucura de aportul său."
"Tomas Vaclik a avut un an dificil şi a meritat să evolueze în acest ultim meci, mă bucur că nu a primit gol. Suntem foarte fericiţi pentru ei şi pentru cei care au evoluat.", a adăugat Lopetegui.
https://i.eurosport.com/2021/04/26/3121747.jpg
Cel mai bun sezon din istorie pentru Sevilla
Lopetegui este antrenorul care a obţinut cel mai mare număr de puncte cu Sevilla din istorie de-a lungul unui sezon: "Acesta este rezultatul muncii bune şi al sezonului pe care l-au făcut jucătorii. Am reuşit să ne calificăm în Liga Campionilor pentru al doilea an consecutiv."
Lopetegui a avut şi un mesaj pentru fanii Sevillei: "Bucuraţi-vă de rezultatele echipei, daţi valoare celor realizate, iar echipa va continua să muncească şi să lupte pentru a consolida în continuare ceea ce am realizat pentru a nu pierde din merite.", a încheiat Lopetegui.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, tot mai aproape de despărțirea de Rangers! Anunțul făcut de jurnaliștii din Scoția
08/06/2021 LA 09:31
Liga
Ce variante are Barcelona pentru mijlocul terenului după ce Wijnaldum s-a înțeles cu PSG
07/06/2021 LA 09:02