Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Silviu Lung Jr, în fața transferului carierei. Unul din granzii Europei i-a făcut ofertă

Cristian Mihală

Actualizat 18/11/2019 la 21:30 GMT+2

Silviu Lung Jr. (30 de ani), portar român legitimat la echipa Kayserispor, ar putea să ajungă în La Liga, la Sevilla. Interesul este unul cât se poate de serios, acest lucru fiind recunoscut și de antrenorul lui Kayserispor, Bulent Uygun.

Silviu Lung

Credit imagine: facebook

Contractul lui Silviu Lung expiră în vară, astfel că portarul are posibilitatea ca în iarnă să negocieze cu orice echipă și chiar să semneze un precontract.
Silviu Lung, portarul nostru, a primit o ofertă oficială din partea celor de la Sevilla, iar în vară îi expiră contractul. Nu știm dacă în iarnă se va definitiva transferul lui, dar vom vedea ce se va întâmpla cu el. Mai avem oferte importante și pentru un alt jucător, Emre Demir” , a precizat antrenorul Bulent Uygun.
Lung evoluează la Kayserispor din iulie 2017, timp în care a prins 71 de meciuri, a primit 109 goluri și a ”închis” poarta în 14 partide. El a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru doar două echipe, Universitatea Craiova și Astra Giurgiu.
Dacă va semna cu Sevilla, va avea parte de cea mai importantă mutare. Clubul spaniol evoluează an de an în cupele europene și este printre cele mai titrate din La Liga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo