Atletico Madrid a ajuns la o înțelegere cu Valencia pentru transferul francezului Geoffrey Kondogbia, pentru suma de 20 de milioane de euro, anunță Fabrizio Romano. Oficialii trupei antrenate de Diego Simeone mai aveau la dispoziție încă 6 zile pentru a găsi un înlocuitor ghanezului Thomas Partey, care a plecat la Arsenal, în ultima zi a perioadei de mercato.
Atletico Madrid a primit o lună suplimentară, până pe 5 noiembrie, pentru a-i găsi un înlocuitor lui Partey. Ganezul a ales Premier League în schimbul La Liga și a renunțat unilateral la contractul cu madrilenii în ultima zi de mercato, când a plecat la Arsenal pentru 50 de milioane de euro. Suma plătită de tunari reprezenta valoarea clauzei sale de reziliere.
Premier League
Klopp, adio Liverpool la finalul sezonului? Detaliul care face posibilă mutarea anului
05/10/2021 LA 08:52

Atletico Madrid a găsit înlocuitor pentru Thomas Partey, plecat la Arsenal

Trupa lui Simeone mai avea 6 zile la dispoziție ca să transfere un fotbalist, asta pentru că pierduse un om de bază în ultima zi de transferuri. Simeone s-a orientat rapid și a ales fără să stea prea mult pe gânduri: francezul Geoffrey Kondogbia, de la Valencia, pentru care madrilenii vor plăti 20 de milioane de euro. În cele din urmă, cele două cluburi au ajuns la o înțelegere pentru fotbalist, care nu poate fi înlocuit de Valencia până la deschiderea perioadei de transferuri din ianuarie.
Simeone ar fi vrut fără doar și poate ca Partey să rămână sub comanda sa pe Wanda Metropolitano şi ar fi pornit un real conflict cu conducerea pentru sumă prea mică impusă tunarilor lui Arteta privind clauza de eliberare a jucătorului, care l-a pus în imposibilitatea de a se opune plecării. Acum, totuși, tehnicianul argentinian este împăcat cu transferul reușit prin aducerea lui Kondogbia la echipă, mai ales că stitlul de joc al acestuia din urmă seamănă destul de mult cu cel al lui Partey.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga
Unul dintre fotbaliștii care au impresionat în fața Barcelonei, dorit la Atletico Madrid
02/10/2021 LA 19:17
Liga
Asta i-a pecetluit soarta lui Koeman. Laporta a devenit furios când a auzit decizia antrenorului
01/10/2021 LA 05:26