În această dimineață, pe site-ul oficial și pe contul de Twitter al celor de la Real Madrid a fost publicat un raport medical în care se arăta că accidentarea lui Rodrygo a recidivat și acesta nu este apt pentru partida cu Atalanta din această seară.
Știrea venea în contextul recentei accidentări a lui Eden Hazard și toată presa cădea de acord că formația madrilenă este lovită de ghinion în această perioadă.
"După testele efectuate lui Rodrygo de către Serviciile medicale de la Real Madrid, acesta a fost diagnosticat cu o leziune musculară care afectează tendonul bicepsului femural drept.", se arăta în raportul medical care a invadat presa internațională.
Premier League
Gareth Bale s-ar putea întoarce în Premier League în 2022! Ce condiție a pus clubul care îl vrea
ACUM 3 ORE

Site-ul oficial al lui Real Madrid, atacat de hackeri

La scurt timp însă, informația s-a dovedit a fi una falsă. Conturile oficiale ale clubului madrilen au fost atacate de hackeri și aceștia au răspândit știrea în numele clubului.
Jurnaliștii de la Marca notează că tatăl brazilianului a citit și el informația falsă. Fiind îngrijorat, l-a sunat repede pe fiul său, care însă dormea și care a rămas uimit de tot ceea ce se scrisese despre el, întrucât starea sa este una bună și poate juca în această seară cu Atalanta.
Rodrygo a suferit o accidentare identică cu cea descrisă de raportul medical fals în urmă cu 3 luni, dar acum s-a refăcut și este apt de joc.
Premier League
Arsenal l-ar putea înlocui pe Lacazatte cu un atacant pe care s-au plătit peste 60 de milioane de €
ACUM 10 ORE
Liga
Zidane are un singur favorit la Balonul de Aur: "Sper să fie răsplătit... e un jucător incredibil"
ACUM 12 ORE