La începutul lunii aprilie au aprut mai multe surse care susțineau că interesul lui Inter pentru Messi este ridicat, mai ales în contextul în care contractul superstarului argentinian pe Camp Nou se încheie anul viitor. Mai mult, Massimo Moratti a alimentat visul pe care fanii Interului îl au de mai mulți ani. Fostul patron al echipei din Milano a declarat că Messi ar putea ajunge pe Meazza în perioada următoare.
Totuși, această informație a fost anulată de antrenorul liderului actual din La Liga, Quique Setien. "Tensiunile? Sunt lucruri normale în fiecare club. Este trist însă dacă ajung în presă.Nu cred că zvonurile vor determina un jucător ca Messi să se întrebe dacă vrea să rămână la club. Sunt sigur că îşi va încheia cariera pe Camp Nou", a declarat Setien.

Viitorul lui Messi la Barca, incert în contextul tensiunilor din cadrul clubului

Liga
Verdict dur pentru Barcelona: ”Clubul este falimentar atât financiar cât și moral”
13/04/2020 LA 08:05
Presa din Spania a transmis că Messi se gândeşte să plece de la FC Barcelona din cauza disputelor de la nivelul conducerii clubului catalan. Săptămâna trecută șase persoane din conducerea Barcelonei și-au dat demisia printre care și cei doi vicepreședinți, Emili Rousaud și Enrique Tombas. Alături de ei au mai plecat Silvio Elias, Maria Teixidor, Josep Pont și Jordi Clasamiglia. Motivul demisiilor este reprezentat de gestionarea slabă a crizei coronavirusului la Barcelona precum și probleme privind conturile de pe rețelele sociale ale clubului.
În scrisoarea sa, Font a făcut referire la recentele scandaluri care au afectat imaginea clubului: ”Trebuie să începem de la zero. Deși au existat succese sportive în mai multe discipline, o lipsă de transparență și dorința de a genera mai multe venituri în ciuda cheltuielilor majore este un model nesustenabil”. Font a făcut referire la pandemia de COVID-19 ca motiv pentru faptul că nu a cerut alegeri imediat însă și-a încheiat scrisoarea susținând că cere situația detaliată de la președintele Bartomeu, dar și un consiliu de administrație care să fie creativ, curajos și de succes precum era Johan Cruyff în zilele lui de glorie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01