Gareth Bale i-ar fi rugat pe oficialii lui Real Madrid să nu îi facă public buletinul medical, după accidentarea suferită de galez în meciul internațional contra Croației.
Clubul de pe Bernabeu obișnuiește să dea un buletin medical după fiecare accidentare, însă acest lucru nu s-a întâmplat după ultimele probleme medicale avute de Bale. Conform As "fotbalistul le-a interzis celor din club să ofere vreun detaliu despre accidentarea sa".
Nu este clar de ce Bale a procedat așa, în condițiile în care în trecut, după desele acciedntări avute, Real a publicat mereu cele mai noi știri privind starea de sănătate a starului.
Liga
Bale va lipsi o perioadă îndelungată din cauza ultimei accidentări! Ce meciuri va rata galezul
18/09/2021 LA 13:53

Accidentarea lui Bale nu este gravă

Conform sursei citate, se pare că Bale a suferit o leziune musculară și va fi din nou apt de joc pe 2 noiembrie, contra lui Betis. După accidentarea suferită la națională, galezul a pierdut deja partidele cu Mallorca și Galatasaray.
Bale a evoluat în 7 meciuri în acest sezon pentru gruparea blanco, pentru un total de 597 mintute. În această perioadă, a reușit două goluri și două assisturi.
În acest week-end Real nu va evolua în La Liga. Duminică trebuia să aibă loc El Clasico, dar acesta a fost amânat pentru 18 decembrie din cauza protestelor din Catalonia.
Liga
Clauză de reziliere stelară pentru Mbappe la Real Madrid! Planul pus la cale de 'galactici'
10/09/2021 LA 18:17
Ligue 1
PSG nu concepe să îl piardă gratis pe Mbappe. Salariul incredibil pregătit de Al Khelaifi
07/09/2021 LA 12:54