Gareth Bale i-ar fi rugat pe oficialii lui Real Madrid să nu îi facă public buletinul medical, după accidentarea suferită de galez în meciul internațional contra Croației.
Clubul de pe Bernabeu obișnuiește să dea un buletin medical după fiecare accidentare, însă acest lucru nu s-a întâmplat după ultimele probleme medicale avute de Bale. Conform As "fotbalistul le-a interzis celor din club să ofere vreun detaliu despre accidentarea sa".
Nu este clar de ce Bale a procedat așa, în condițiile în care în trecut, după desele acciedntări avute, Real a publicat mereu cele mai noi știri privind starea de sănătate a starului.
Liga
Gareth Bale a luat o decizie inedită privind cariera sa! Când s-ar putea retrage galezul
07/01/2022 LA 10:38

Accidentarea lui Bale nu este gravă

Conform sursei citate, se pare că Bale a suferit o leziune musculară și va fi din nou apt de joc pe 2 noiembrie, contra lui Betis. După accidentarea suferită la națională, galezul a pierdut deja partidele cu Mallorca și Galatasaray.
Bale a evoluat în 7 meciuri în acest sezon pentru gruparea blanco, pentru un total de 597 mintute. În această perioadă, a reușit două goluri și două assisturi.
În acest week-end Real nu va evolua în La Liga. Duminică trebuia să aibă loc El Clasico, dar acesta a fost amânat pentru 18 decembrie din cauza protestelor din Catalonia.
Liga
Eden Hazard va fi pentru prima oară titular la Real Madrid, după 3 luni. Anunțul lui Ancelotti
18/12/2021 LA 15:12
Fotbal
10 dintre cei mai buni fotbaliști în activitate trecuți de 30 de ani
09/12/2021 LA 10:37