Barcelona și l-a dorit pe Eric Garcia în această iarnă însă clubul catalan nu a putut achita prețul de trei milioane de euro cerut de Manchester City, astfel că Barcelona va aștepta până în vară când spaniolul va veni liber de contract.
”Le-am transmis celor din conducere că avem nevoie de un transfer, dar o să respect decizia lor”, a declarat Koeman, conform MARCA.
”Nu vreau să mai vorbesc de trecut. Am vorbit cu ei despre asta, dar le respect decizia, pentru că este o problemă economică. Vom continua cu ce avem”, a completat olandezul.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Ronald Koeman, îngrijorat de apărarea Barcelonei

”Însă, din cauza accidentărilor și ghinioanelor din defensivă, nu avem fundași, nu ne-am întărit cu ce avem nevoie, avem o situație mai dificilă iar performanțele noastre au avut de suferit din cauza defensivei”, a adăugat Koeman.
La Barcelona lipsește deja din noiembrie Gerard Pique iar Ronaldo Araujo a fost noul partener al lui Clement Lenglet în centrul apărării. Totuși, Aruajo s-a accidentat la gleznă în meciul din Copa del Rey și nu va fi disponibil pentru meciul din campionat cu Alaves.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59