Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Situație fără precedent la Barcelona! Catalanii vor da în judecată Nike

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/07/2020 la 15:47 GMT+3

FC Barcelona este pusă într-o situaţie fără precedent și amenință că va cere daune producătorului de echipament sportiv Nike.

Der FC Barcelona feiert den Sieg gegen Athletic Bilbao

Credit imagine: Getty Images

Compania americană a comis o eroare importantă pentru tricourile din sezonul următor, în condițiile în care una dintre versiunile lansate nu poate fi comercializată deoarece culorile de pe tricou se şterg. Cei de la Barcelona nu pot să vândă tricourile la data anunţată şi au avertizat Nike că va trebui să suporte pierderile.
FC Barcelona încasează deja 155 de milioane de euro anual de la producătorul american. Cei de la Nike s-au revanşat cu echipamentul pentru antrenament, inspirat de la Gaudi, un tricou care a fost foarte bine primit de fanii din online.
Echipament Barcelona

Echipamentul revoluționar de la antrenamente

Barcelona şi-a ales echipamentul de antrenament pentru sezonul viitor. Designul este format din mai multe pătrate de diferite dimensiuni, în stil 3D, inspirat de tehnica mozaicului "trencadis" al lui Antoni Gaudi.
Presa din Spania a publicat tricoul pe care-l va îmbrăca Messi începând cu 2020-2021. Tricoul gândit de Nike pentru Barcelona va costa 60 de euro, iar designul este format din mai multe pătrate de diferite dimensiuni, în stil 3D, inspirat de tehnica mozaicului "trencadis" al lui Antoni Gaudi.
Sponsorul principal este scris cu litere albe de tipar, pe piept, iar pe mânecă este desenat steagul Cataloniei. Deocamdată, tricourile nu se găsesc în magazinele şi nici pe site-urile din Spania. Echipamentul de antrenament al Barcelonei poate fi cumpărat doar de japonezi, de pe site-ul SS Kamo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo