Compania americană a comis o eroare importantă pentru tricourile din sezonul următor, în condițiile în care una dintre versiunile lansate nu poate fi comercializată deoarece culorile de pe tricou se şterg. Cei de la Barcelona nu pot să vândă tricourile la data anunţată şi au avertizat Nike că va trebui să suporte pierderile.
FC Barcelona încasează deja 155 de milioane de euro anual de la producătorul american. Cei de la Nike s-au revanşat cu echipamentul pentru antrenament, inspirat de la Gaudi, un tricou care a fost foarte bine primit de fanii din online.
https://i.eurosport.com/2020/07/06/2845975.png
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Echipamentul revoluționar de la antrenamente

Barcelona şi-a ales echipamentul de antrenament pentru sezonul viitor. Designul este format din mai multe pătrate de diferite dimensiuni, în stil 3D, inspirat de tehnica mozaicului "trencadis" al lui Antoni Gaudi.
Presa din Spania a publicat tricoul pe care-l va îmbrăca Messi începând cu 2020-2021. Tricoul gândit de Nike pentru Barcelona va costa 60 de euro, iar designul este format din mai multe pătrate de diferite dimensiuni, în stil 3D, inspirat de tehnica mozaicului "trencadis" al lui Antoni Gaudi.
Sponsorul principal este scris cu litere albe de tipar, pe piept, iar pe mânecă este desenat steagul Cataloniei. Deocamdată, tricourile nu se găsesc în magazinele şi nici pe site-urile din Spania. Echipamentul de antrenament al Barcelonei poate fi cumpărat doar de japonezi, de pe site-ul SS Kamo.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59