Atmosfera de la Barcelona este departe de a fi liniștită. Ernesto Valverde a fost demis după înfrângerea din Supercupa Spaniei și înlocuit cu Quique Setien însă acest lucru nu a rezolvat problemele.
Directorul sportiv al celor de la Barcelona, Eric Abidal, a acordat un interviu pentru Sport de Catalunya în care a vorbit despre demiterea lui Valverde și a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care s-a renunțat la acesta a fost legat de faptul că vestiarul era nemulțumit de antrenor.
Mai mulți jucători nu erau satisfăcuți sau munceau din greu și existau probleme de comunicare. Relația dintre antrenor și conducere a fost mereu bună însă sunt anumite lucruri pe care foștii jucători le pot simți. Am transmis conducerii cău eu cred că trebuie să fie luată o decizie
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31

Răspunsul lui Messi

Căpitanul celor de la Barcelona, Leo Messi, a dat o replică neașteptată la această declarație a lui Abidal. Într-o postare temporară pe contul său de Instagram, Messi a făcut referire la declarația lui Abidal.
Sincer nu îmi plac asemenea lucruri însă cred că toată lumea trebuie să-și asume responsabilitatea pentru ceea ce face și să aibă grijă de propriile decizii. Pentru jucători mă refer la ceea ce se întâmplă pe teren și voi fi primul care va recunoaște că nu ne descurcam bine. Cei care se ocupă de management trebuie să-și asume la rândul lor responsabilitatea și, mai presus de toate, să ia deciziile. De asemenea, cred că atunci când se vorbește despre jucători trebuie date nume pentru că altfel lucrurile devin murdare pentru toată lumea și sunt spuse lucruri care nu sunt adevărate
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33