Când Messi nu este în formă maximă, catalanii au mari probleme, iar acest lucru a fost evident încă o dată în deplasarea din Ţara Bascilor. Barcelona a fost condusă cu 1-0, după reuşita lui Oyarzabal, din penalty, dar oaspeţii au avut forţa să revină. Griezmann şi Suarez au întors scorul, însă cu jumătate de oră înainte de fluierul final Isak a stabilit scorul final.
"Barcelona, blocată înainte de El Clasico", titrează sport.es, care vorbeşte despre faptul că "Barcelona va merge în El Clasico cu anumite îndoieli, mai ales pe fază defensivă".
Pe final, Barcelona a avut şansa unui penalty, dar arbitrul nu a văzut că Llorente l-a tras de tricou pe Pique. Reluările au arătat că a fost o ţinere reciprocă, însă senzaţia a fost că fundaşul Barcelonei a fost tras cu o forţă disproporţionată. Din păcate pentru catalani, VAR nu a evaluat faza, mergându-se pe mâna centralului. Atât sport.es, cât şi Mundo Deportivo sunt de părere că s-ar fi impus lovitură de la 11 metri în favoarea Barcelonei.
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
ACUM 19 ORE
https://i.eurosport.com/2019/12/14/2736514.jpg
Barcelona este pe primul loc după 16 etape, cu 35 de puncte acumulate, însă Real Madrid are şansa să o întreagă dacă se va impune duminică seară, pe Mestalla, contra Valenciei. Miercuri are loc marele derby Barcelona - Real Madrid, o partidă care poate fi de o importanţă deosebită în stabilirea ierarhiei.
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
IERI LA 16:47
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
IERI LA 15:07