Când Messi nu este în formă maximă, catalanii au mari probleme, iar acest lucru a fost evident încă o dată în deplasarea din Ţara Bascilor. Barcelona a fost condusă cu 1-0, după reuşita lui Oyarzabal, din penalty, dar oaspeţii au avut forţa să revină. Griezmann şi Suarez au întors scorul, însă cu jumătate de oră înainte de fluierul final Isak a stabilit scorul final.
"Barcelona, blocată înainte de El Clasico", titrează sport.es, care vorbeşte despre faptul că "Barcelona va merge în El Clasico cu anumite îndoieli, mai ales pe fază defensivă".
Pe final, Barcelona a avut şansa unui penalty, dar arbitrul nu a văzut că Llorente l-a tras de tricou pe Pique. Reluările au arătat că a fost o ţinere reciprocă, însă senzaţia a fost că fundaşul Barcelonei a fost tras cu o forţă disproporţionată. Din păcate pentru catalani, VAR nu a evaluat faza, mergându-se pe mâna centralului. Atât sport.es, cât şi Mundo Deportivo sunt de părere că s-ar fi impus lovitură de la 11 metri în favoarea Barcelonei.
Bundesliga
Robert Lewandowski a decis să părăsească Bayern după o eroare uriașă a conducerii bavarezilor
ACUM 7 ORE
https://i.eurosport.com/2019/12/14/2736514.jpg
Barcelona este pe primul loc după 16 etape, cu 35 de puncte acumulate, însă Real Madrid are şansa să o întreagă dacă se va impune duminică seară, pe Mestalla, contra Valenciei. Miercuri are loc marele derby Barcelona - Real Madrid, o partidă care poate fi de o importanţă deosebită în stabilirea ierarhiei.
Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
22/05/2022 LA 21:51
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40