Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut o conferință de presă marți după-amiază în care a vorbit despre relaxarea măsurilor de urgență din România începând cu a doua parte a lunii mai.
În Olanda și Franța, Guvernele au decis să nu mai aibă loc niciun eveniment sportiv până în luna septembrie. În România nu s-a luat momentan o decizie finală, însă președintele Iohannis a dezvăluit că se poate evita situația din Eredivisie și Ligue 1, campionate care nu vor mai relua sezonul.
Iată ce activități vor fi permise în Spania în această ”fază zero” care va dura în majoritatea regiunilor până pe 10 mai.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Plimbările

Cei cu vârsta de peste 13 ani au voie acum să iasă la plimbare, o dată pe zi, la o distanță de un kilometru de reședința lor. Acest lucru este permis între orele 06:00 și 10:00 dimineața sau seara între 20:00 și 23:00 pentru cei între 14 și 70 de ani.

Sport

Sportul individual este permis iar intervalele orare sunt aceleași ca pentru plimbări. De asemenea, activitatea sportivă este permisă o singură dată pe zi, deși nu există o limită de timp. De asemenea, sportivii profesioniști pot reveni la antrenamente individuale în aer liber, câtă vreme rămân în regiunea lor.

Restaurante și cafenele

Restaurantele și cafenelele pot servi acum însă doar dacă oamenii iau alimentele la pachet iar comanda trebuie plasată online înainte să ajungă clientul la local.

Magazinele

Anumite magazine se pot deschide dacă au o suprafață de sub 400 de metri și câtă vreme oamenii intră având o rezervare în prealabil. Magazinele trebuie dezinfectate de două ori pe zi.
HairdressersHairdressers are allowed to open, but staff must wear protective equipment and all clients must have booked an appointment in advance.

Frizeriile

Frizeriile se vor deschide dar cei din staff trebuie să poarte echipamente de protecție și toți clienții trebuie să aibă rezervare în prealabil.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59