Susila Cruyff, fiica lui Johan Cruyff a decernat trofeul pentru cel mai bun antrenor din Spania. Fundația inființată după decesul fostului mare antrenor al Barcelonei acordă în fiecare an acest trofeu. Zidane și Setien se vor lupta pentru titlul din La Liga, dar Alguacil a primit premiul pentru cel mai bun antrenor al sezonului.
Imanol are toate atributele pe care le căutăm și este un continuator al filozofiei pe care tatăl meu a slujit-o toată cariera. Sunt sigură 100% că tata este perfect de acord cu această decizie - Susila Cruyff

Surprizătorul câștigător, Imanol Alguacil

Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 17 ORE
Imanol Alguacil a readus speranța fanilor din San Sebastian pentru un trofeu și a calificat echipa în finala Cupei Spaniei.
Antrenorul de 48 de ani a fost crescut de Real Sociedad și este antrenor încă de la copii la acest club. Echipa din Țara Bascilor este pe locul în La Liga și s-a calificat în finala Cupei Spaniei după 32 de ani.
Este o onoare foarte mare pentru mine să primesc acest trofeu. Este premiul întregii echipe. Faptul că am pornit de jos ca antrenor, încă de la copii și acum culeg roadele muncii este reconfortant - Imanol Alguacil, antrenor Real Sociedad
Campionatul Spaniei se va relua joi cu derbyul dintre Sevilla și Betis. Pentru prima dată în istorie acest meci se va juca fără spectatori.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
22/09/2021 LA 08:16
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01