Susila Cruyff, fiica lui Johan Cruyff a decernat trofeul pentru cel mai bun antrenor din Spania. Fundația inființată după decesul fostului mare antrenor al Barcelonei acordă în fiecare an acest trofeu. Zidane și Setien se vor lupta pentru titlul din La Liga, dar Alguacil a primit premiul pentru cel mai bun antrenor al sezonului.
Imanol are toate atributele pe care le căutăm și este un continuator al filozofiei pe care tatăl meu a slujit-o toată cariera. Sunt sigură 100% că tata este perfect de acord cu această decizie - Susila Cruyff

Surprizătorul câștigător, Imanol Alguacil

Liga
Cum arată topul favoritelor la câștigarea titlului în La Liga, înainte de startul sezonului 2022/23
12/08/2022 LA 11:14
Imanol Alguacil a readus speranța fanilor din San Sebastian pentru un trofeu și a calificat echipa în finala Cupei Spaniei.
Antrenorul de 48 de ani a fost crescut de Real Sociedad și este antrenor încă de la copii la acest club. Echipa din Țara Bascilor este pe locul în La Liga și s-a calificat în finala Cupei Spaniei după 32 de ani.
Este o onoare foarte mare pentru mine să primesc acest trofeu. Este premiul întregii echipe. Faptul că am pornit de jos ca antrenor, încă de la copii și acum culeg roadele muncii este reconfortant - Imanol Alguacil, antrenor Real Sociedad
Campionatul Spaniei se va relua joi cu derbyul dintre Sevilla și Betis. Pentru prima dată în istorie acest meci se va juca fără spectatori.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38
Liga
Real Sociedad - Barcelona 0-1 | Catalanii și-au securizat în mare măsură locul de Champions League
21/04/2022 LA 21:33