Întrebat dacă va încheia sezonul curent la Lyon, Depay a recunoscut că "nu poate face promisiuni de care nu este sigur că le poate ține".
"Sunt întrebat des dacă voi încheia sezonul la Lyon. Nu voi face promisiuni de care nu sunt sigur că le pot ține. Cred că Lyon trebuie să profite de faptul că mă aflu aici, la fel cum și eu trebuie să profit că mă aflu la Lyon.
Asta încerc să fac. Puteți să-i întrebați pe apropiații mei. Îmi place să mă antrenez și în fiecare zi încerc să rămân pozitiv.", a spus Depay, citat de Sport.es.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Depay ar putea semna cu Barcelona încă din iarnă

În vară, Koeman a căutat cu disperare un atacant cu experiență, însă problemele financiare generate de pandemie le-au stricat planurile catalanilor.
Dintre toți jucătorii aflați în vizorul Barcei, Depay părea principalul favorit să semneze cu trupa blaugrana și în continuare deține același statut. Barcelona pregătește deja planul pentru anul viitor, în urma căruia 4 jucători vor pleca de pe Camp Nou pentru a crește bugetul clubului.
Cotidianul Sport susține că Barcelona va încerca să-l aducă pe Depay în iarnă pe o sumă redusă. Oficialii celor două cluburi se află în relații bune, iar propunerea catalanilor ar fi să-l aducă pe Depay pe o sumă accesibilă, urmând ca Lyon să primească ulterior mai multe bonusuri sau chiar un procent dintr-un viitor transfer.
Presa iberică se așteaptă ca noua conducere a Barcelonei - care va fi anunțată în decembrie - să forțeze transferul lui Depay încă din iarnă.

Depay, cu gândul la Barcelona?

Internaționalul olandez, intrat în ultimul an de contract cu Lyon, va putea negocia cu Barcelona începând in luna ianuarie. Catalanii vor putea să-l aducă pe Depay încă din iarnă, în schimbul unei sume de transfer, sau gratuit, la finalul sezonului.
Din discursul lui Depay se poate înțelege foarte ușor că se gândește la un transfer încă din iarnă. Pe Camp Nou, atacantul de 26 de ani s-ar întâlni cu Ronald Koeman, fostul său selecționer de la naționala Olandei.
Depay s-a dezvoltat mult de când a ajuns la Lyon, în urmă cu 3 ani. Olandezul a devenit o piesă de bază la formația din Ligue 1, preluând și banderola de căpitan. Depay a înscris 59 de goluri și a oferit 46 de pase decisive în cele 148 de apariții pentru Lyon, în toate competițiile.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59