"Am fost o echipă slabă. Vom pierde și împotriva lui Napoli", a decretat Lionel Messi, cel mai mare jucător din istoria Barcelonei, după înfrângerea cu Osasuna, din penultima etapă din La Liga. Catalanii au pierdut titlul în fața Realului, iar situația e una teribil de grea pentru formația blaugrana.
Hristo Stoichkov a analizat cauzele declinului formației de pe Camp Nou, iar responsabilii pentru criză sunt antrenorul Quique Setien și președintele Josep Maria Bartomeu.
"De ce a eșuat Barcelona? Din cauza mentalității unui antrenor mediocru și a asistentului său", a tunat bulgarul pentru TUDN, făcând referire la Quique Setien și la secundul acestuia, Eder Sarabia, care a intrat în conflict cu liderii vestiarului.
Liga Campionilor UEFA
Continuă problemele pentru Barcelona după înfrângerea cu Bayern din UCL! Ce jucători s-au accidentat
ACUM 5 ORE

Bartomeu și transferurile falimentare de la Barcelona

Responsabilul moral pentru perioada nefastă e Bartomeu, care a ales pentru o echipă uriașă un antrenor fără pedigree. Setien nu a putut gestiona situația, iar inevitabilul s-a produs.
"L-a dat afară pe Valverde într-un moment total nepotrivit. De ce nu l-ai dat afară după ce ai pierdut cu 3-0 la Roma, după 4-0 la Liverpool sau duoă ce ai pierdut Cupa împotriva Valenciei?", a mai spus Stoichkov.
Barcelona a cheltuit în ultimii 5 ani sume amețitoare pe transferuri, însă jucătorii aduși nu au adus plus-valoare, strategia lui Bartomeu fiind una falimentară din acest punct de vedere. În această perioadă, fără a investi la fel de mult, marea rivală, Real Madrid, a câștigat de 4 ori cel mai râvnit trofeu, UEFA Champions League.
"Știți ce este cel mai îngrijorător? Că s-a cheltuit un miliard și nu s-a câștigat nimic", a conchis fostul mare jucător.
5 titluri a cucerit Barcelona cu Stoichkov în echipă, dominând de o manieră categorică începutul anilor '90. Bulgarul a dus echipa blaugrana și spre cucerirea Cupei Campionilor, în sezonul 1991-1992, după o finală cu Sampdoria.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Liga Campionilor UEFA
Barcelona, la pământ în UEFA Champions League! Laporta, rugăminte pentru suporteri: "Aveți răbdare!"
ACUM 19 ORE
Fotbal
Gini Wijnaldum dă cărțile pe față! Cum a reușit PSG să-l deturneze din drumul spre Barcelona
ACUM 21 ORE