Luis Suarez (32 de ani), unul dintre jucătorii de bază ai campioanei Spaniei, Barcelona, a oferit un interviu celor de la Bein Sports, în cadrul căruia a fost întrebat despre Lionel Messi, dar și despre ce s-a întâmplat în Liga Campionilor, în ultimele două sezoane.
Barcelona a fost eliminată anul trecut în semifinalele Ligii Campionilor de Liverpool, în timp ce, în sezonul 2017-2018, gruparea blaugrana a pierdut în sferturi în fața echipei AS Roma.
Nu este ușor să câștigi cele trei competiții, nu este ușor să câștigi Liga Campionilor. Este foarte greu. Suntem îndurerați din cauza a ceea ce s-a întâmplat în ultimele două sezoane. A fost greșeala noastră 100% și suntem conștienți că trebuie să îndreptăm situația
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
Jucătorul din Uruguay a vorbit despre Lionel Messi, cel care a câștigat al șaselea Balon de Aur, luni. Suarez e convins că Messi a fost înțeles greșit în legătură cu declarația legată de retragere: "M-a impresionat poza cu cele șase Baloane de Aur pentru că este ceva unic. Ceea ce face în fotbal este ceva istoric. Mă mândresc că este prietenul și colegul meu.
Eu cred că se interpretează cuvintele. Mai întâi trebuie să înțelegeți că Leo tocmai ce primise un nou Balon de Aur, iar în acel moment era fericit și emoționat, pentru că este și el un om ca noi. Cred că Leo Messi va mai juca mult timp
În plus, Luis Suarez a vorbit și despre Antoine Griezmann, venit la Barcelona în vara anului 2019 și despre cinele pe care le ia împreună cu acesta și Leo Messi: "El singur se acomodează. În vestiar a fost primit foarte bine. A demonstrat că vine să ne ajute să câștigăm trofeele pe care le vrem.
Sunt momente când ne simțim bine, când încercăm să ne cunoaștem mai bine. Sunt clipe frumoase care vor ajunge amintiri
Uruguayanul a fost întrebat și despre revenirea lui Neymar la Barcelona: "Plecarea lui a fost un risc, a vrut să încerce o nouă provocare, deși era conștient că era la cel mai bun club din lume, înconjurat de cei mai buni jucători. Este o decizie de înțeles. Revenirea lui depinde de club, de PSG și de el. Ca prieten, mi-ar plăcea să îl văd fericit și să joace acolo unde se simte bine".
Mediafax
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33