Victor Font a transmis că dacă va ieși președinte îl va coopta în staff-ul din conducerea clubului catalan pe Toni Nadal, unchiul lui Rafael Nadal și fratele fostului mare fundaș al catalanilor, Miguel Angel Nadal. Victor Vont ar fi ajuns deja la un acord cu cel care l-a antrenat pe marele campion spaniol, Rafael Nadal, pentru 27 de ani de zile.
Potrivit Marca, Toni Nadal, care e socio la Barcelona și acum se dedică academiei de tenis a nepotului său, se va ocupa de relațiile internaționale și insituționale și va conduce o zonă dedicată comportamentului și forței mentale a jucătorilor pentru ca aceștia din urmă să gestioneze cât mai bine situațiile întâlnite pe teren și să obțină performanțele scontate la un club cum este Barcelona.

Victor Font îl aduce pe Toni Nadal în staff dacă devine președintele Barcelonei

Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
IERI LA 07:40
"Sunt bucuros și sper să ajut Barcelona să fie în continuare cea mai importantă reprezentată a Catalunyei și echipa cea mai importantă din lume. Sunt unchiul unui fan al lui Real Madrid și fratele unui fost jucător de la Barcelona, dar nu port ura dintre cele două rivale. Vreau ca Barcelonei să-i fie cât mai bine. Barcelona este mai mult decât un club, reprezintă un sentiment! Eu vreau ca echipa să mă reprezinte.
Mi-ar plăcea să fac un model în care toți jucătorii de la Barcelona, începând cu juniorii, să știe că nu doar practică un sport, ci că reprezintă Barcelona. Se vorbește cu respect despre valorile sportului, dar ele nu se explică, ci se aplică. Trebuie să-i formăm pe antrenori, începând cu cei de la juniori și terminând cu cei de la prima echipă, pentru a le fi clar că trebuie să câștige, dar trebuie să o facă într-o anumită manieră", a explicat Toni Nadal.

Toni Nadal, plan măreț pentru Barcelona

Unchiul lui Rafa (fan declarat al Real Madrid) a vorbit și despre ce trebuie să se întâmple cu Leo Messi în cadrul echipei. Argentinianul a fost în ultima fereastră de mercato la doar un pas de transferul în Premier League, la Manchester City, nemulțumit fiind de situația de pe Camp Nou: "Trebuie să facem un efort ca Messi să fie mulțumit de noi. Nu ne-ar ierta nimeni dacă cel mai bun jucător din istorie ar vrea să plece de la club. Trebuie să facem un mediu în care el să fie mulțumit”, a mai spus Toni Nadal.
Pe 27 octombrie, Josep Maria Bartomeu și-a dat demisia din funcția de președinte al clubului catalan, după tensiunile crescânde și scandalurile tot mai dese din ultima vreme. Barcelona vrea să organizeze alegerile pentru preşedinţia clubului "până la sărbătorile de sfârşit de an", a anunţat Carles Tusquets, preşedintele comisiei de gestiune tranzitorie a clubului catalan.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00