Tatăl lui Pep Guardiola a sugerat într-un interviu că fiul său se poate întoarce la FC Barcelona! Guardiola mai are contract până în vara lui 2021 cu Manchester City iar speculațiile legate de o posibilă despărțire s-au intensificat în ultimele luni.
Guardiola și-a început cariera de manager la Barcelona B, pentru ca după un an să preia echipa mare a clubului și să realizeze performanțe istorice. În doar 4 ani, Guardiola a câștigat la Barcelona 3 titluri, 2 Cupe, 3 Supercupe, 2 Supercupe ale Europei, de 2 ori CM al Cluburilor și de 2 ori UEFA Champions League.
A urmat Bayern Munchen unde Guardiola a avut succes pe plan intern și Manchester City, unde antrenorul spaniol a reușit să câștige 2 titluri consecutive.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22

Tatăl lui Guardiola anunță revenirea la Barca

Tatăl antrenorului de la City, Valenti Guardiola, a sugerat că fiul său ar urma să o antreneze din nou pe Barcelona în viitor. Acest lucru s-a întâmplat la o ceremonie organizată de Federația din Catalunya, acolo unde Pep Guardiola a primit premiu pentru antrenorul anului. Tatăl său a acceptat premiu și a făcut anunțul în timpul discursului.
Poate fi da răspunsul, se va întoarce la Barcelona, dar o va face ca antrenor. De când a plecat de acasă el a luat propriile decizii. Nu l-am sfătuit niciodată
Pep Guardiola recunoștea în luna iunie că își dorește să revină la clubul la care a evoluat și ca fotbalist, însă a exclus la rândul său varianta de a deveni președintele clubului.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50